Gaming headsets

Hier vind je de beste gaming headsets. Alle headsets zijn speciaal ontworpen voor gamers en hebben alle nodige functies of het nou gaat om bekabelde of Bluetooth-headsets. De headsets staan voor comfort en topkwaliteit, waardoor je game ervaring nog beter wordt. Je hebt keuze uit modellen met o.a. een verstelbare hoofdband, gewatteerde oorschelpen en/of een Bluetooth-verbinding voor volledige bewegingsvrijheid. Kies uit topmerken zoals Sony en Steelplay.

Met onze gaming headsets ben je perfect uitgerust voor de ultieme game ervaring op de PS4, Xbox One of PC!

Waarom een headset?

Een headset is net zo belangrijk als andere game-apparatuur voor de beste game ervaring! Niet alleen voor de PC, maar ook voor PS4 en Xbox One is een headset cruciaal om je game goed te kunnen spelen en optimaal te kunnen communiceren met je medespelers. 

Hoe kies je een headset?

Je letten op drie dingen: 1. geluidskwaliteit, 2. bekabeld of draadloos, 3. geluidsisolatie.

Een onberispelijke geluidskwaliteit is cruciaal om je game optimaal te kunnen ervaren. Voorkom een situatie waarin je je tegenstanders niet hoort in bijv. Fortnite of Warzone. Met een headset ervaar je het geluid 3D en weet je precies of je tegenspelers zich naast, boven of ver van je af bevinden.

Verbinding met of zonder draad blijft een grote vraag voor iedereen die headset wil. Dit hangt volledig af van je gebruik. Game je weinig? Ga dan voor een goedkopere bekabelde optie. Ben je echt op zoek naar de ultieme game ervaring? Neem dan een draadloze headset van bijvoorbeeld Sony Playstation.

Wil je volledig afgesloten zijn van je omgeving? Kies dan een model met voldoende geluidsisolatie. Normaal gesproken zijn over-ear headsets top geisoleerd.