Adidas Superstar hard case iPhone 5C wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €19.99

Aanbieding prijs €9.99

Bent u fan van Adidas? Dan is de witte Adidas Superstar HardCase iPhone 5(C) zeker iets voor u. De Adidas case is gemaakt van hard polocarbonaat en heeft een stevige rubberen bekleding. Naast dat het een streling voor het oog is, biedt de Hard case van adidas ook nog een uitstekende bescherming tegen stoten, vuil en krassen.


Fans van de adidas Superstar zullen het patroon op deze smartphonehoes herkennen, het is namelijk gebaseerd op de iconische 'shell toe' van de sneaker.

Devices Apple iPhone 5C

Regular Price: €19.99

Aanbieding prijs €9.99

Adidas Superstar case iPhone 5C wit

Design Adidas

Verschillende kenmerken van Adidas zijn terug te vinden in het ontwerp. Het kenmerkende logo van Adidas komt terug op de hoes en de rubberen zool komt terug op de achterkant van de Adidas Case.

Makkelijk te gebruiken

Naast de traditionele kenmerken van Adidas heeft de Adidas Hard case voor de iPhone 5C ook veel gebruiksgemakken. U heeft toegang tot alle knoppen, ook de camera, en de kabeltjes zijn moeiteloos aan te sluiten. Uw iPhone zit prima op zijn plek bij de Adidas Hard case. De hoes is gemaakt van hoogwaardig rubber materiaal. Door de stevige rubberen bekleding is de Case zeker niet te glad, waardoor die goed in de hand ligt. 

Kenmerken

- Harde case met rubber coating voor een perfecte grip
- Originele logo
- Gemakkelijk toegang tot knoppen en poorten 

SKU SBB075
Product SKU 15672
EAN 8718719595787
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 5C
Brand Adidas
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)