Kenu AirFrame Plus Portable Car Mount wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€29.99
De witte Kenu AirFrame Portable Car Mount biedt een nieuwe en verbeterde manier om je telefoon met al zijn functies tijdens het rijden bij de hand te houden! De Airframe is zeer eenvoudig te bevestigen aan het ventilatie systeem in je auto. Eenmaal bevestigd blijft deze stevig zitten.

Devices HTC Desire 516, HTC Desire 620, HTC Desire 816, HTC Desire 820, HTC Desire Eye, HTC One, HTC One M9+, HTC One Max
€29.99

Kenu AirFrame Plus Portable Car Mount wit

De Kenu Airframe zorgt ervoor dat je telefoon op de ideale hoogte hangt om je ogen niet van de weg te hoeven houden! Dit zorgt voor extra veiligheid en een comfortabel gebruik van de functies van je telefoon tijdens het rijden. Zo kun je gemakkelijk telefoontjes aannemen en handsfree bellen, muziek streamen en gebruik maken van het navigatiesysteem op je telefoon! 

Bevestig elk pasje of kaartje aan de roteerbare clip en je creëert heel eenvoudig een handige standaard voor bijvoorbeeld in de trein of bus. De hoge kwaliteit materialen zorgt ervoor dat het product duurzaam en stevig is en geen krasjes in de auto veroorzaakt. Deze materialen zijn geschikt voor warme zomerdagen en koude winternachten!

Kenmerken:

  • Zeer lichte, veelzijdige autohouder voor smartphones
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Te plaatsen op elk ventilatie systeem in de auto
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Geschikt voor vele smartphones (met of zonder hoesje)
  • Pasjes zijn gemakkelijk vast te klikken in de roteerbare clip om een handige standaard te creëren
  • Poorten en knoppen blijven geheel bruikbaar
  • Hoge kwaliteit materialen, zoals roestvrij staal, zinklegering, TPE en PC/ABS
SKU SBC106
Product SKU AF2-WH-NA
EAN 0858160003320
Devices HTC Desire 516, HTC Desire 620, HTC Desire 816, HTC Desire 820, HTC Desire Eye, HTC One, HTC One M9+, HTC One Max
Brand Kenu
Color White
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No