Aukey USB-A naar MFI-lightning kabel 1.2m black

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

Met de Aukey USB-A naar MFI-lightning kabel 1.2m black geniet je van zorgeloos opladen. Dankzij de MFi-certificering van Apple ben je gegarandeerd van ultieme compabiliteit. Voorzien van een gevlochten nylon constructie om te zorgen voor versterking van buigen en helpen kabels vrij te houden.


Gevlochten nylon behuizing
- Laad al jouw lighting apparaten op

€19.99

Aukey USB-A naar MFI-lightning kabel 1.2m black

Perfect voor langdurig, intensief gebruik, de kabel is voorzien van een koperdraadkern gewikkeld in een speciaal geweven nylon gevlochten omhulsel voor verbeterde treksterkte en de ultieme bescherming. Dankzij het knoopvrij en duurzaam ontwerp geniet je van opladen met hoge snelheid en hoogwaardige gegevenssynchronisatie. Met veiligheidstechnologie voor extra bescherming, speciale hittebestendige connectoren en stresstestprocessen kan deze kabel alles aan.

Lightning oplaadkabel met een sterk en opvallend design

Het stijlvolle design en minimalistische vormfactor is ontworpen als aanvulling op jouw favoriete Apple-apparaten. De geweven nylon vezelkabelmantel is zowel aantrekkelijk als functioneel. Zo is hij zeer flexibel en toch extreem duurzaam, dit ontwerp zorgt voor maximale weerstand tegen zowel breken als klitten.

SKU SBW044
Product SKU CB-BAL3
EAN 0608119194902
Brand Aukey
Color Black
Cable length 1.2m
Encuentre su conexión USB-A 2.0