Belkin 2x 10W Dual Wireless Charging Pad wit

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€54.99
Free Shipping
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

De Belkin 2x 10W Dual Wireless Charging Pad wit is speciaal ontworpen om de nieuwste smartphones sneller op te laden en biedt tegelijkertijd tot 15 W stroom voor elk apparaat (tot 30 W totaal vermogen).Laad op zonder je telefoon uit het hoesje te halen. De Wireless Charging Pad is ontworpen om te werken met plastic hoesjes tot 3 mm dikte.


- Dubbel laden
- 30W lader
- Compatibel met hoesjes

€54.99
Free Shipping

Belkin 2x 10W Dual Wireless Charging Pad wit

Verdubbel het aantal apparaten dat je kunt opladen en vergeet voor altijd de klitten en rommel op jouw aanrecht of bureau. De Boost Charger Dual Wireless Charging Base-laders zijn ontworpen om uitstekende compatibiliteit te bieden met de nieuwste smartphonemodellen en leveren tegelijkertijd maximaal 15 W stroom aan elk van de twee handsets die ze gebruiken. Dit maakt het de perfecte keuze voor collega's of gezinnen die verschillende apparaten gebruiken. Het antislip-ontwerp helpt de ​​apparaten veilig en op hun plaats te houden, zodat het opladen niet wordt onderbroken. Bovendien bevestigen de LED-lampjes dat het laadproces correct verloopt. Het heeft een Qi-veiligheidscertificering en is compatibel met het gebruik van lichtgewicht telefoonhoesjes (maximale dikte van 3 mm).

SKU SBW506
Product SKU WIZ002VFWH
EAN 0745883795604
Brand Belkin
Color White