Belkin Boost-Up draadloze lader 7,5W wit

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€69.99
Free Shipping
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

De QI-draadloze technologie maakt het opladen zonder kabel mogelijk. Het draadloos laadstation van 7,5 W heeft een hoger uitgangsvermogen dan standaard Qi -laders. Hierdoor is je telefoon sneller opgeladen.

Devices Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone X, Apple iPhone XR, Apple iPhone XS, Apple iPhone XS Max
€69.99
Free Shipping

Belkin Boost-Up draadloze lader 7,5W wit

Kabelvrij en praktisch
Je hebt geen kabel meer nodig voor het opladen, dus is er ook geen sprake meer van een rommelige laadoplossing. Leg de iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8 eenvoudigweg op het anti-slip laadoppervlak dat ervoor zorgt dat je apparaat goed blijft liggen tijdens het opladen. Zo blijft het opladen eenvoudig - ook bij een volle agenda.

Gemaakt voor iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8
Belkin heeft dit laadstation in nauwe samenwerking met Apple ontwikkeld voor de iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8. Omdat het geoptimaliseerd is voor die iPhone-modellen zal uw telefoon niet oververhit raken of onverwacht uitgaan. Het Boost-Up draadloos laadstation van 7,5 W heeft een hoger uitgangsvermogen dan standaard Qi -laders van 5 W en heeft geen invloed op de werking van je iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8.

Opladen met zekerheid
Een groen statuslampje geeft aan dat je telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Dus zodra je het groene lampje ziet branden, hoef je je niet meer om je iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8 te bekommeren en kun je je met andere dingen bezighouden. Je telefoon wordt opgeladen en ligt voor je klaar. Het neerleggen van metalen objecten als sleutels of muntgeld op het laadoppervlak kan ervoor zorgen dat je telefoon niet wordt opgeladen, de werking van het laadstation beïnvloed wordt en je telefoon of het laadoppervlak beschadigd raakt. Ter bescherming van je spullen is het Boost-Up draadloos laadstation voorzien van een oranje lampje dat je waarschuwt als er een onbekend object is gedetecteerd of als je telefoon niet op de juiste plek ligt.

Qi-compatibiliteit
Qi is een draadloze technologie die gebruikmaakt van inductieladen. Het Boost-Up draadloos laadstation is Qi-compatible waardoor hij ook telefoons, tablets en andere accessoires met Qi-technologie kan opladen.

SKU SBS423
Product SKU F7U027VFWHT
EAN 0745883746835
Devices Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone X, Apple iPhone XR, Apple iPhone XS, Apple iPhone XS Max
Brand Belkin
Color White
Material Hard plastic (Polycarbonaat)