Belkin MIXIT Lightning oplaadkabel 2m wit

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€23.99

Belkin MIXIT Lightning oplaadkabel 2m wit
- De voor- en achterkant zijn identiek waardoor het niet uitmaakt hoe je de kabel aansluit.
- Licentie verleend door Apple aan Belkin voor het gebruik van de Lightning technologie (MFI-gecertificeerd).
- Compatibel met laders van de Belkin MIXIT-collectie.

€23.99

Belkin MIXIT Lightning oplaadkabel 2m wit

De Lightning naar usb kabel (2 meter) is geschikt voor het laden en synchroniseren van apparaten met een Lightning connector. Dus ideaal voor je iPod, iPhone of iPad. Met deze kabel sluit je jouw device aan op elke USB-poort. Super handig om data te synchroniseren met je laptop of om op te laden. Je kunt de kabel ook aansluiten op een wand- of autolader. Door de lengte van de kabel is het ideaal om je telefoon bijvoorbeeld als navigatie in de auto te gebruiken. Daarnaast is de kabel makkelijk op te bergen door de platte, flexibele vormgeving.

Compact en draagbaar
De 1,2 m lange MIXIT↑ Lightning/USB-kabel heeft een perfecte lengte en is tegelijkertijd compact genoeg om in je tas mee te nemen wanneer je ergens naartoe moet. De kabel kan op elke USB 2.0-poort worden aangesloten en is dus vrijwel overal te gebruiken. Sluit hem aan op je laptop voor opladen en synchroniseren, gebruik hem met je eigen lader in een stopcontact of steek hem in een autolader voor opladen onderweg.

Gebruik in combinatie met een hoesje
Het kan zijn dat je je hoesje voor het laden moet verwijderen. Dit hangt af van het hoesje. Als je luidsprekers, connector- en AUX-poort volledig toegankelijk zijn in het hoesje, dan kunt je je apparaat gewoon opladen en synchroniseren zonder het hoesje te verwijderen.

SKU SBS419
Product SKU F8J023BT2M-WHT
EAN 0722868945414
Brand Belkin
Color White