Belkin Sport-Fit sportarmband iPhone 6(S) zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€24.99

Wilt u de iPhone 6(S) ook gebruiken tijdens het sporten? Dan is de Belkin Sport-Fit sportarmband ideaal! De Belkin Sport-Fit sportarmband houdt uw iPhone 6(S) goed vast en beschermt hem tevens tegen beschadigingen. Terwijl uw iPhone 6S in de Belkin Sport-Fit sportarmband zit, kunt u het scherm nog goed bekijken. De Belkin Sport-Fit sportarmbandcase is daardoor handig om te gebruiken in combinatie met applicaties om uw training te volgen. Een sportieve aanvulling op uw iPhone 6! De Belkin Sport-Fit is gemaakt van een lichtgewicht materiaal en daardoor bijzonder makkelijk mee te dragen op uw arm. Een zweet-afstotend schermprotector beschermt het scherm van uw device. Er is ook gedacht aan het opbergen van een sleutel.

Devices Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
€24.99

Belkin Sport-Fit Sport armband iPhone 6(S) zwart

De zwarte Belkin Sport-Fit sportarmband maakt het mogelijk de iPhone 6 mee te nemen tijdens het sporten. Luister bijvoorbeeld muziek en blijf zelfs tijdens het sporten bereikbaar. 

Ook kan deze Belkin Sport-Fit iPhone 6(S) sportarmband uitgewassen worden.

Het scherm blijft volledig functioneel maar is wel uitstekend beschermd door een transparant venster. Zo zijn een paar regendruppels geen probleem en blijft de iPhone 6S in alle omstandigheden droog en schoon.

Inhoud van de verpakking:
- Belkin Sport-Fit Sportarmband iPhone 6 / 6S zwart 

SKU SBA762
Product SKU F8W500BTC00
EAN 0745883658510
Devices Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Brand Belkin
Color Black
Material Fabric
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No