BeoPlay luidspreker A9II wit

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€2,199.00
Free Shipping

De witte Bang & Olufsen Beoplay A9II heeft een uniek design en is ontworpen om als meubelstuk op te gaan in uw interieur. Waar u de de Beoplay A9II ook plaatst, hij ziet er overal prachtig uit en produceert daarnaast ook een fantastisch geluid. De beste premium materialen, geweldig geluid en design komen samen in deze bijzondere speaker! IDe Beoplay A9II is bovendien voorzien van een schakelaar die ervoor zorgt dat er eenvoudig gewisseld kan worden van geluidsprofiel (wand, vrij en hoek).

€2,199.00
Free Shipping

BeoPlay luidspreker A9II (MK2) wit

De BeoPlay luidspreker A9II zwart heeft een iconische vorm, elegant uiterlijk en een prachtig geluid, Beoplay A9II is een one- point muziek susteem die uw verwachtingen ruimschoots doet overtreffen. Dankzij de twee 3” middenbereik speakers en twee ¾ ” tweeters, beide aangedreven door aparte D klasse versterkers van 80 watt, bereikt de A9II zeer heldere hoge tonen en ruime middentonen. De 8” woofer produceert met een klasse D versterker van maar liefst 160 watt een zeer krachtige bas. De BeoPlay A9 heeft tal van afspeel mogelijkheden zoals: Bluetooth, Airplay, Deezer, Spotify connect en Tune-in Radio, waardoor de speaker als volledige installatie te gebruiken is. Bovendien zorgt de basreflexpoort voor een optimale ontwikkeling van de lage tonen, zodat de bas ook mooi blijft klinken als u de volumeknop omhoog draait! De ronde vorm van de BeoPlay A9II zorgt er tevens voor dat het geluid mooi naar buiten gericht is en u dus altijd van kamervullende muziek geniet!

Aangezien de ruimte waarin u muziek afspeelt ook een groot deel van de akoestiek en het uiteindelijke geluid bepaalt, beschikt de BeoPlay A9II over een schakelaar waarmee u heel eenvoudig wisselt tussen drie geluidsprofielen. Wanneer de BeoPlay bijvoorbeeld in een hoek staat zal dit de bas versterken. Met behulp van de schakelaar kiest u dan voor de ‘hoek-stand’ en zal het apparaat inspelen op het effect dat de ruimte heeft. Met een optionele muurbeugel is de BeoPlay A9II ook zonder poten aan de muur te monteren, en ook hiervoor is dus een aparte, ingebouwde geluidstand beschikbaar.

Designer: Øivind Alexander Slaatto

Dit betreft de nieuwste versie witte BeoPlay A9 luidspreker (A9 MK2), deze versie onderteunt Bluetooth, AirPlay en DLNA. 

Productspecificaties

 • Afmetingen: Ø 70,1 x H 91 x B 21,3 cm
 • Esdoorn Poten
 • Speakers: 1 x 8” woofer, 2 x 3" middenbereik units en 2 x ¾” tweeters.
 • Frequentiebereik: 33,1 Hz - 25000 Hz
 • Vermogen: 480 watt 
 • Inclusief ethernetaansluiting
 • Bluetooth, Airplay, Deezer, Spotify connect en Tune-in Radio.
 • Aansluitingen: 3,5 mm stereo-aansluiting, USB iPod,iPhone en iPad connector.
 • USB-aansluiting om smartphone of tablet op te laden tijdens het afspelen.
 • Luidsprekerconfiguraties: 2.1
 • Meegeleverd:  Bang & Olufsen BeoPlay A9II AirPlay geluidssysteem, hoofdkabel, 3 poten en gebruikershandleiding

 

 


 


 

SKU SBA922
Product SKU 1200219
EAN 5705260045529
Brand BeoPlay
Color White