Black Eye HD Macro Lens

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€34.99

Pimp je sociale media met de Black Eye HD Macro door van dichtbij haarfijne foto's te nemen van alles wat je ziet. De HD-macro geeft je volledige sensorscherpte om je zo dicht mogelijk bij je beeld te brengen. De fijnste details worden scherper dan ooit!


- Voorzien van een 15x zoom functie
- Draagbaar design voor foto's onderweg
- Te gebruiken met telefoons, iPad, laptops of Macbooks
- Ideaal voor Skype / Facetime 

€34.99

Black Eye Combo: HD Wide Angle + HD Macro details

Bekijk de wereld door een kristalheldere lens! De Black Eye Macro HD lens is alles wat een mobiele fotograaf nodig heeft. Maak de beste close-ups of scherpe selfies. Breng alle objecten dichtbij en maak persoonlijke, gedetailleerde foto's. De Macro HD-lens 15x zoom samen met een focusafstand van 20-26mm stelt je in staat om dichter bij het object te komen. 

Perfect voor de mobiele fotograaf

De Black Eye Macro HD is perfect voor een mobiele fotograaf. De lens geeft meer opties voor het maken van de beste close-up foto's met je telefoon. De fijnste details worden helder en zichtbaar met de HD Macro Lens met de 15x zoom functie. Het draagbare design maakt deze lens perfect om allerlei foto's of video's op de weg te maken. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het meenemen van je camera! De lens past op bijna alle telefoons, iPads, laptops of MacBooks. Ideaal voor Skype/Facetime.

Let op: Het Universal Clip Attachmentsysteem werkt met smartphones, tablets en laptop

SKU SBR881
Product SKU HM001
EAN 6430055450415
Brand Black Eye
Color Black