Bluelounge CableBox Mini wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€27.99

De witte BlueLounge CableBox Mini is de ultieme oplossing om al uw kabels voorgoed op te ruimen. De witte CableBox Mini plaatst u onder uw bureau of iedere andere plek waar u veel kabels, apparaten en/of stekkerdozen heeft en u bent voor ééns en altijd verlost van de storende kabelberg. Dit is de kleine versie van de CableBox en is geschikt voor kleinere clusters van kabels.

€27.99

Bluelounge CableBox Mini wit (CBM-WH)

Onder het bureau, naast de computer, of in de buurt van uw apparaten, is kabelbeheer nog nooit zo leuk of makkelijk geweest. Kabels zullen altijd netjes en stofvrij zijn. Zet de stekkerdoos met alle kabels in de CableBox Mini en weg zijn alle kabels! CableBox Mini is ideaal voor het verbergen van de snoeren, adapters en kleine hubs.

Kabelmanagement zoals het hoort!
U wilt uw kabels niet zien maar het is belangrijk dat u er zo nu en dan nog gemakkelijk bij kunt om extra apparaten aan te sluiten of andere te verplaatsen. Met de witte BlueLounge CableBox Mini kan het allemaal.

CableBox Mini is de kleinere versie van de populaire CableBox. Deze witte CableBox Mini is geschikt voor kleinere clusters van kabels. Rubberen voetjes voorkomen dat de CablexBox Mini zich zal verplaatsen

CableBox Mini is duurzaam
De witte BlueLounge CableBox is gemaakt van duurzaam en bovendien vlamvertragend kunststof en is qua afmetingen gemaakt om ruimte te bieden aan de meeste stekkerdozen en adapters.

Afmetingen CableBox Mini: 24,0x12,0x13,0 cm

In verpakking
- BlueLounge CableBox Mini wit
- 10x kabelbinders

SKU SBA455
Product SKU CBM-WH
EAN 0705105460932
Devices No
Brand Bluelounge
Color White
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No