Bluelounge Saidoka Lightning zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €49.99

Aanbieding prijs €9.99

De zwarte Bluelounge Saidoka Lightning is dé perfecte oplossing voor het opladen van uw iPhone 5, 5S en 5C tijdens het werken. De robuuste en verzwaarde dock biedt de perfecte gebruikshoek, zodat de iPhone altijd gebruiksklaar is als u tijdens het opladen een bericht wilt verzenden, een notitie wilt maken of apps wilt gebruiken. Dankzij het verwijderbare rubberen bakje in de dock kan de iPhone zowel met als zonder hoesje worden gebruikt.


- Robuuste en verzwaarde dock voor de iPhone 5, 5C en 5S
- Biedt de iPhone de perfecte gebruikshoek voor comfortabel gebruik
- iPhone kan zowel met, als zonder hoesje met de dock worden gebruikt
- Inclusief micro USB kabel

Devices Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S

Regular Price: €49.99

Aanbieding prijs €9.99

Bluelounge Saidoka Lightning zwart (SK-BL-L)

De Bluelounge Saidoka Dock met Lightning aansluiting zwart is een bijzondere docking station voor de iPhone 5(S/C). De BlueLounge Saidoka Dock is een dock die uw iPhone onder een kleine hoek plaatst, waardoor uw iPhone beter bruikbaar is dan bij traditionele docking stations het geval is. 

Met of zonder case 
De Bluelounge Saidoka Dock is te gebruiken met veel backcovers. De Bluelounge Saidoka Dock bestaat uit twee delen. Dankzij een speciale inzetstuk kun u uw iPhone passend in het dock zetten, dus u kunt zelf bepalen of u de Bluelounge Saidoka Dock met of zonder case gebruikt. Zo zit de BlueLounge Saidoka altijd als gegoten.

Opladen en synchroniseren 
Bij de Bluelounge Saidoka Dock zit een micro-USB kabel bijgeleverd, zodat u al direct compleet bent. Deze kunt u in uw PC of Mac stoppen zodat uw iPhone wordt opgeladen of gesynchroniseerd met bijvoorbeeld iTunes. Uiteraard kunt u uw iPhone in combinatie met de Bluelounge Saidoka Dock ook opladen met een USB power adapter (eventueel apart verkrijgbaat). 

De Bluelounge Saidoka Dock is verkrijgbaar in zwart of wit.

 

SKU SBA573
Product SKU SK-BL-L
EAN 0736211531278
Devices Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S
Brand Bluelounge
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No