Casecentive Hoesje met Koord iPhone X / XS

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

Heb je liever je telefoon om je nek of schouder, en niet in je tas of broekzak? Dan is dit Casecentive Hoesje met Koord iPhone X / XS het juiste product voor jou! Dankzij dit hoesje kan je eenvoudig je telefoon om je nek of over je schouder hangen. Ideaal voor op reis!


Kenmerken
- 1.4 meter lang textiel koord 
- 4 schokbestendige randen
- Vuil en vlek bestendig
- Volledig functioneel en super handig


Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS
€19.99

Casecentive Hoesje met Koord iPhone X / XS

Met het Casecentive Hoesje met Koord iPhone X / XS heb je in alle gevallen je telefoon binnen handbereik tijdens bijv. festivals of als je op reis gaat. Het is niet alleen superhandig, maar ook nog eens veilig doordat je iPhone direct aan jou verbonden is. 

Niet alleen handig maar ook stylish 

Dit is een must have voor tijdens festival of op reis. Een super simpele tool, je hangt je telefoon heel makkelijk om je nek of om je schouder, zodat je altijd snel je telefoon bij de hand hebt om even snel een foto te maken en je ervaring te delen met je vrienden. Het stijlvolle hoesje in combinatie met het mooie koord zorgen voor een combinatie waar je jezelf niet voor hoeft te schamen. 

Ook nog eens veilig

Het hoesje is niet alleen superhandig en functioneel, maar ook nog eens superveilig. Het heeft 4 schokbestendige hoeken die zorgen voor de beste bescherming voor jouw iPhone. De kans is natuurlijk niet heel groot dat je je telefoon laat vallen met het koord, maar voor de zekerheid is het hoesje ook goed beschermend.

SKU SBU799
Product SKU 8720153791137
EAN 8720153791137
Devices Apple iPhone X, Apple iPhone XS
Brand Casecentive
Color Clear
Material Koolstofvezel (Carbon Fiber)