Valenta Durban Leather Holster 4XL Black

In stock
Real leather
€24.90

- Eenvoudig te bevestigen aan een broekriem
- Beschikt over een krachtige magneetsluiting
- De fluwelen voering beschermt tegen krassen en stof
- Vervaardigd uit hoogwaardig leder
- Ontworpen voor vrijwel alle smartphone modellen


Heb jij hem al in huis?

Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
€24.90

Valenta Durban Leather Holster 4XL Black

Hoewel de broekzak er waarschijnlijk niet voor is bedoeld, is het altijd het opbergvak van onze zo geliefde smartphones. Wat men vaak vergeet is dat jouw smartphone hierdoor onbeschermd opgeborgen zit en gevoelig is voor krassen. Met dit riem hoesje die eenvoudig aan je broekriem is te bevestigen, heb je je smartphone altijd beschermd bij de hand. 

Universele opbergbescherming
De Valenta Durban is een riemhoesje die eenvoudig aan je broekriem is te bevestigen. Berg je smartphone makkelijk op zonder dat hij onbeschermd verborgen ligt. Dankzij de lus aan de achterzijde schuif je de Belt Durban zo over je broekriem. Met de fluwelen voering is je telefoonscherm beschermt tegen krassen en stof. Door de geïntegreerde magneetsluiting zal er geen mogelijkheid ontstaan dat jouw smartphone er ongewild uit zal vallen. De Valenta Belt Durban is vrijwel voor elk smartphone model te gebruiken!

De passie voor echt leder
Ook bij deze case zien we de passie voor leer en kwaliteit waar Valenta bekend om staat weer terug. Elk product is handgemaakt om de perfecte pasvorm te creeren voor jouw favoriete toestel. Het gebruik van eersteklas, echt leder en het oog voor detail staan garant voor langdurige tevredenheid. Haal hem vandaag nog in huis!

SKU SBC857
Product SKU 910250
EAN 8718858910250
Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
Brand Valenta
Color Black
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No