Fourze Strike chair blauw / zwart

In stock. Ready to be dispatched!
Special offer

Regular Price: €179.00

Aanbieding prijs €139.00

Een goede bureaustoel is van groot belang om lange uren achter het scherm te kunnen zitten. Naast het voorkomen van rugklachten wil je natuurlijk de focus op het scherm houden. Met de Strike gaming chair van Fourze lever je betere prestaties en bevorder je jouw productiviteit!


- Te gebruiken als gamestoel & reguliere bureaustoel
- UItgerust met een metalen onderstel
- Ontworpen voor lange uren achter het scherm
- Afgewerkt met hoogwaardig PU leer
Product size: 59 x 74 x 50 CM

Regular Price: €179.00

Aanbieding prijs €139.00

Free Shipping

Fourze Strike chair (bureaustoel) zwart

Ben jij een echte liefhebber van games of zit jij iedere dag uren lang achter het scherm te werken? Dan is een goede bureaustoel vrijwel onmisbaar als toevoeging aan jouw gaming setup of werkplek. Een gamestoel zorgt voor een gezonde en comfortabelere houding tijdens het gamen / werken. Een reguliere bureaustoel kan na een tijdje zorgen voor rugklachten en jouw opperste concentratie uit het scherm halen. Met de Fourze Strike chair verhoog je jouw werkproductiviteit en verbeter je gameprestaties. De extra foam op de arm-en rugleuning maken de Strike extra comfortbabel. Door het vlindervergrendelingsmechanisme kan de stoel helemaal naar beneden tot 110 graden gaan, waardoor je de beste positie voor jezelf kan kiezen. Deze stoel geeft je niet alleen een ergonomische positie om te gamen, maar is ook te gebruiken als prettige bureaustoel.

Dé bureaustoel voor maximale productiviteit en comfort

Bij Fourze geloven ze in de kracht van productiviteit en de essentie van comfort. Deze belangrijke eigenschappen typeren deze Strike chair die gemaakt is voor de mensen die uren lang achter het scherm zitten. De Fourze Strike chair is te gebruiken als gamestoel en reguliere bureaustoel voor op het werk. De zitting en rugleuning zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer en een dik schuim voor uitzonderlijk comfort. Dankzij het vlindervergrendelingsmechanisme kan de stoel helemaal naar beneden gaan tot 110 graden, waardoor je de beste positie creëert om te werken / gamen.

Verstel de kantoorstoel naar een gezonde houding

Verstel de Fourze Strike bureaustoel geheel naar jouw eisen. Gebruik de verstelbare zithoogte om vanuit de meest comfortabele en ergonomische positie te gamen, werken en ontspannen. Zo voorkom je rug- en nekklachten en is jouw concentratie volledig in het scherm.

Creëer een gezondere (thuis) werkplek

Om productief en geconcentreerd te kunnen werken is een goede werkplek van groot belang, zowel thuis als op kantoor. Naast een ruim bureau, opbergruimte, laptopstand en muismat draagt een bureaustoel bij aan een betere werkplek. Zo zit je in een gezondere houding en kun je langere uren achter het scherm doorbrengen. 

Een stoel voor de gamer, zakenman en student

De Strike chair van Fourze is er voor de gamer, student en zakenman. De stoelen van Fourze richten zich naast de juiste materialen ook op maximale ergonomie en volledige lichaamsondersteuning. Dankzij verstelbare armsteunen voorkom je pijnlijke armen na een lange gamesessie. Het synthetische leer op de Fourze Strike bureaustoel geeft hem een luxe uitstraling en voorkomt slijtage. De Strike chair is gebouwd op een metalen frame en bedekt met duurzaam PU-leer. Het metalen frame is robuust en de gasveer ondersteunt personen tot 120 kilo. Daarnaast is de stoel uitgerust met 5 wielen en matte poten. 

Specificaties:
- Verstelbare zithoogte
- Afmetingen: 59x74x50 cm
- Max gewicht: 120kg
- Geleverd in doos, afmetingen doos: 79x37.5x65 cm (20kg)

Opzoek naar een game / bureaustoel die bij jou past of wil je graag de verschillende specificaties vergelijken? Lees dan gauw onze blog over de beste gamestoelen!

Tip van SB Supply: Zet de Fourze bureaustoel in de juiste positie om rugklachten te voorkomen
SKU SBV265
Product SKU FZ-GC200-001
EAN 5713552001023
Devices No
Brand Fourze
Color Blue
Material PU leather
Inch size No
Cable length No
Product size 59 x 74 x 50 CM
Find your connection No