Fuse Chicken Titan 1 m

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€34.99

Fuse Chicken Titan 1m maakt een einde aan defecte kabels. Door de nieuwe verstevigde kabel laadt je je telefoon sneller en veiliger op. Maakt gebruik van military-grade staal. Geschikt voor alle Apple toestellen met een lightning aansluiting.

€34.99

Fuse Chicken Titan Lightning Kabel

Hoeveel oplaadkabels heb jij al versleten? Vaak gaan ze niet lang mee, behalve als ze Titan heten! De stalen Fuse Chicken kabel is onverwoestbaar. Hij is bestand tegen de meest extreme situaties, maar kan natuurlijk ook gewoon je telefoon opladen!

Titan: ’s werelds sterkste oplaadkabel
Zit je oplaadkabel niet in de knoop, dat zit hij wel knel tussen de lade of gaat de hond ermee aan de haal. Herkenbaar hè? Op een of andere manier gaat een oplaadkabel nooit lang mee. Behalve als hij Titan heet! Deze oplaadkabel is met zijn twee lagen military-grade staal oer-, maar dan ook echt oersterk. Zo is de Titan bereid om de meest extreme situaties te doorstaan. Zelfs een kettingzaag weet hij met gemak te weren, maar hij kan natuurlijk ook gewoon je telefoon of tablet opladen. De Titan is 1 meter lang en verkrijgbaar met een Apple Lightning- of Micro USB-connector.

SKU SBR889
Product SKU 306364
EAN 0852682004179
Brand FuseChicken
Color White