Griffin Identity Performance case iPhone 6(S) Plus transparant

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €14.39

De  transparante Griffin Identity Performance Traction Back case iPhone 6(S) Plus is van binnenuit ontworpen van exclusieve, gepattenteerde GTEX hybride, op slijtage geïnspireerde stof met reliëfstructuren om uw actieve leven bij te houden. De patronen hebben een geweldige grip en voegen een beetje anti-slip beveiliging toe aan uw telefoon. Door duurzaam en eenvoudig schoon te maken, levert de Griffin Identity Performance Traction Back case iPhone 6(S) Plus  een mooie uitstraling voor lange tijd.


 

Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €14.39

Griffin Identity Performance Traction Back case iPhone 6(S) Plus transparant

Meegaan met uw actieve levensstijl

Ontworpen van nul af aan om mee te komen met uw actieve levensstijl. De Griffin Identity performance is belegd in exclusieve, gepatenteerde gTex hybride stof. De patronen voelen zeer goed aan in de hand en voegen extra grip toe aan uw iPhone 6(S) Plus. 

Bescherming achter- en voorkant van uw iPhone 6(S) Plus

Naast de achterzijde beschermt de Griffin Identity ook de voorzijde van uw iPhone 6(S) Plus. De duurzame zelfklevende ScreenGuard maakt gebruik van een makkelijk aan te brengen screenprotector met een gekleurd frame om de look compleet te maken.

Schok-absorberend rubber

De identity case beschermt uw iPhone 6(S) Plus tegen vallen tot 30cm. Het tweedelige frame is gemaakt van gekleurd schok-absorberend rubber, gevormd tot een harde polycarbonaten frame. Verwissel verschillende identity frames en back-plates om uw eigen unieke look te creeren, dankzij het uitwisselbare design van de Griffin identity.

Kenmerken

- Achterplaten met diepe textuur in gTex Hybride stof
- ScreenGuard herbruikbare display bescherming
- 4' valbescherming: Frame van 2 materialen combineert schokabsorberend rubber met hard polycarbonaat om inslagen af te buigen
- Verhoogde lip beschermt het display en de randen tegen krassen en beschadigingen
- Uitwisselbare frames en achterkanten stellen u in de gelegenheid om looks te verwisselen met iedere Identity case (apart verkrijgbaar)

SKU SBA975
Product SKU GB40411
EAN 0685387411535
Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
Brand Griffin
Color Silver
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection N/A