Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPad Mini 1/2/3 blauw/zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €64.99

Aanbieding prijs €49.99

Met de blauw-zwarte Griffin iPad Mini Survivor hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad Mini 1, 2 en 3. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad Mini onder alle omstandigheden schade vrij te houden. De iPad Mini Survivor Case is opgebouwd uit een polycarbonaat-frame die bekleed is met schokabsorberend siliconen. Hierdoor wordt valschade voorkomen. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Ideaal voor scholen en vakmensen
De Griffin iPad Mini Survivor is de nummer 1 case voor iPad Mini gebruik op scholen. De iPad Survivor is valbestendig, heeft een standfunctie en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Devices Apple iPad Mini 1, Apple iPad Mini 2 (Retina), Apple iPad Mini 3

Regular Price: €64.99

Aanbieding prijs €49.99

  • Buy 5 for €47.99 each and save 5%
  • Buy 10 for €45.99 each and save 9%
  • Buy 25 for €42.99 each and save 15%

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad Mini 1/2/3 blauw-zwart

Twee delen van verschillende materialen
De blauwe Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad Mini zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Mini valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Mini beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Mini, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Mini volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad Mini zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad Mini aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad Mini op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad Mini schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPad Mini
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad Mini? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad Mini beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPad Mini; iPad Mini 2; iPad Mini 3.

SKU SBA576
Product SKU GB35921-3
EAN 0685387408252
Devices Apple iPad Mini 1, Apple iPad Mini 2 (Retina), Apple iPad Mini 3
Brand Griffin
Color Blue
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No