Griffin Survivor Extreme iPhone XR Zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €37.99

De Griffin Survivor Extreme voor de iPhone XR is completer dan ooit. Door de verschillende materialen en de 4 laags bescherming is de case tegen alles opgewassen. Doordat de case makkelijk met een klik te installeren is ben je meteen voorbereidt op schade. Ook weerstaat de Griffin Survivor extreme hoes een val van 2,4 meter. Het beeldscherm van je iPhone blijft op hoog niveau presteren door de geïntegreerde screenprotector. Met de Griffin Survivor Extreme is je iPhone beschermd tegen vallen, stoten, schokken, stof en water.

Devices Apple iPhone XR

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €37.99

Griffin Survivor Extreme iPhone XR zwart

Weerstaat 2,4 meter val op beton - Extreme's ingebouwde Impact Dispersion System beschermt je iPhone tegen schade door de val bestendige schok te stoppen.

Bescherming wanneer het rommelig wordt - Survivor Extreme's verzegelde case beschermt je iPhone tegen modder, waterspray en andere gevaren die het lichaam en het scherm kunnen beschadigen. Je hoofdtelefoonaansluiting en poorten zijn bedekt met scharnierende stekkers, terwijl de luidsprekers en microfoons niet te lijden hebben onder vuil , waterspray en stof. Dus je blijft verbonden.

Eenvoudige installatie - Survivor Extreme maakt gebruik van een design dat het luchtgat tussen het touchscreen en de schermwacht weghaalt. De achterkant wordt dicht gemaakt met een klik, zodat je weet dat het goed is geïnstalleerd.

Schermbeveiliging met hoge helderheid - De schermbeveiliging van Extreme beschermt je iPhone's Multi-Touch display van vlekken en krassen. En het is volledig compatibel met je touchscreen. 

4 lagen = 1 robuuste hoesje - Extreme's robuuste, slijtvaste buitenmantel is duurzaam en slijtvast. Schutbestendig unibody case. Gegoten-siliconen binnenring kussens die je iPhone van druppels en beschadigingen beschermen. En aan de buitenkant zorgt Extreme's slide-on screenprotector dat de Retina Display helder schijnt.

Kenmerken:
- 2,4 meter val-test op beton, ontworpen om te voldoen aan of hoger dan de Amerikaanse militaire standaard 810-G voor bescherming tegen druppels, schokken en trillingen.
- Multi-layer design met interne Impact Dispersion System, verzegelde hoofdtelefoon en poorten, beveiligde luidsprekerpoorten werken samen om bescherming te bieden rondom het apparaat.
- Verwijdert lucht tussen touchscreen en schermafscherming

SKU SBT574
Product SKU GRI079947
EAN 191058079947
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming
Devices Apple iPhone XR
Brand Griffin
Color Black