Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy S5 roze

Op voorraad. Voor 22:00 besteld, morgen al in huis!
Special offer

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €29.99

Met de roze Griffin Survivor Galaxy S5 hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw Galaxy S5. Deze ultra stevige Survivor hardcase van Griffin is ontworpen om de iPhone onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.


Deze Survivor is geschikt voor de Galaxy S5.

Devices Samsung Galaxy S5

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €29.99

Griffin Survivor Hardcase Galaxy S5 roze

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Galaxy S5 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de Galaxy valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy S5 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de Galaxy zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw Galaxy aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de Galaxy op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de Galaxy schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPhone 6(S) Plus
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw Galaxy? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPhone beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
Galaxy S5

SKU SBB960
Product SKU GB38931
EAN 0685387390199
Devices Samsung Galaxy S5
Brand Griffin
Color Roze
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection N/A