Griffin Survivor Slim iPad Air 2 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €69.99

Zwarte Griffin Survivor Slim iPad Air 2


De zwarte Griffin Survivor Slim iPad Air 2 bestaat uit een tweedelige bescherming, de binnenkant van de hoes bestaat namelijk uit stevig polycarbonaat materiaal en de buitenkant bestaat uit duurzaam siliconen materiaal. Dit maakt de case schokabsorberend en hierdoor krijg je ook extra grip. Daarnaast bestaat de Case uit een geïntegreerde display, scharnieren plus en een zeer stevige riem clip. De Griffin Survivor Slim iPad Air 2 case is een superstevige, maar ook superslanke hardcase voor jouw iPad Air 2.

Devices Apple iPad Air 2

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping
  • Buy 5 for €66.99 each and save 5%

Griffin Survivor Slim iPad Air 2 zwart

De Griffin Survivor Slim case biedt dezelfde bescherming als de originele Survivor case, maar dan in een dunner jasje. Door het slanke ontwerp van de Slim case kun je jouw iPad overal in je tas mee naartoe nemen.

Twee delen van verschillende materialen

De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad Air 2 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schok-absorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Air 2 valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger

De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Air 2 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Air 2, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kun je alle functies van uw iPad Air 2 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten

Alle poorten en knoppen van de iPad Air zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijg je toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:

iPad Air 2

SKU SBB103
Product SKU GB40366
EAN 0685387411085
Devices Apple iPad Air 2
Brand Griffin
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection No