Griffin Survivor Slim iPad Pro 12,9 (2015) zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €84.99

Aanbieding prijs €74.99

Met de zwarte Griffin Survivor Slim iPad Pro 12,9 hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad Pro. Deze stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger. Het slanke ontwerp van de Slim Case maakt de iPad Pro bovendien eenvoudig mee te nemen in uw tas.


In deze Survivor case is rekening gehouden met de stylus en keyboard (opening).

Devices Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st)

Regular Price: €84.99

Aanbieding prijs €74.99

Free Shipping

Griffin Survivor Slim iPad Pro 12,9 zwart

De Griffin Survivor Slim case biedt dezelfde bescherming als de originele Survivor case, maar dan in een dunner jasje. Door het slanke ontwerp van de Slim case kunt u uw iPad overal in uw tas mee naartoe nemen.

Twee delen van verschillende materialen
De Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad Pro zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Pro valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Pro beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Pro, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Pro volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad Pro zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPad Pro.

SKU SBB361
Product SKU GB40362
EAN 0685387411047
Devices Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st)
Brand Griffin
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No