iHealth draadloze oximeter Pulse

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €50.00

Free Shipping

iHealth ontwerpt innovatieve, persoonlijke mobiele producten voor de gezondheidszorg. De iHealth SpO2 mobiele app werkt naadloos samen met het nieuwste product van iHealth: de iHealth Wireless pulsoxymeter SpO2. De iHealth SpO2 meet en volgt uw bloed zuurstofverzadiging (SpO2), hartslag (BPM) en perfusie index.

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €50.00

Free Shipping

iHealth draadloze oximeter Pulse SPO2

Op de CES beurs, een grote elektronica beurs in Las Vegas (VS), introduceerde iHealth aan SB Supply twee nieuwe apparaten om smartphone gebruikers hun gezondheid onder controle te houden: een glucose-monitor en een puls / bloed zuurstof saturatie-monitor, dit product.

De iHealth Pulsoximeter is vooral nuttig voor sporters die behoefte hebben om het bloed zuurstof niveau te volgen tijdens bijvoorbeeld trainingen. Het apparaat is ook nuttig voor mensen met astma en ouderen.

Snel en onopvallend
Met de lichte en draagbare iHealth draadloze pulse-oxymeter heeft u snelle resultaten van uw zuurstofsaturatie (SpO2), hartslag (BPM) en Perfusie Index (PI) binnen handbereik. De iHealth oxymeter stuurt de resultaten via Bluetooth draadloos naar de gratis SpO2-app op uw iPhone, iPod touch of iPad.

Geweldig accessoire tijdens het sporten
Door het zuurstofgehalte in uw bloed te controleren kunt u de reactie van uw lichaam volgen bij verhoogde fysieke activiteiten en zo levensbedreigende situaties voorkomen.

Volgen en delen
U kunt uw SpO2- en BPM-resultaten in realtime bekijken op het display van de oxymeter en via de iHealth SpO2-app. U kunt uw lezingen gemakkelijk voor langere tijd volgen en delen met uw fitnesscoach of dokter.

Voordelen:
- Meten en opslaan van uw zuurstofsaturatie en hartslag
- Gemakkelijk af te lezen LED-beeldscherm toont SpO2 en hartslag
- Maakt draadloze verbinding met uw iOS-apparaat via Bluetooth 4.0 met lage energie-technologie
- Met de gratis iHealth SpO2-app kunt u rapporten aanmaken, trends bekijken en gegevens opslaan via een gratis cloudservice

In de verpakking:
- iHealth pusle-oxymeter
- USB-oplaadkabel
- Draagkoord
- Gebruikershandleiding
- Beknopte gebruikershandleiding

Dimensie:
33 mm x 28 mm x 62 mm

Compatibel met:
- iOS

SKU SBA549
Product SKU PO3M
EAN 0855111003910
Brand iHealth
Color White