iHealth Wave Wireless activity tracker blauw

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €74.99

Free Shipping

IHealth Wave is een draadloze armband voor verschillende activiteiten zoals, zwemmen en slapen
De  iHealth Wave-armband gaat de hele dag met je mee. De armband houdt je activiteiten bij: aantal stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën, uw slaap, alsook zwemmen: duur, herkennen van type zwemslag, aantal bewegingen en bewegingen per minuut, alsook verbrande calorieën. De armband is de perfecte partner om in vorm te blijven!

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €74.99

Free Shipping

iHealth Wave Wireless activity tracker blauw 

Waarom een verbonden armband voor activiteiten en zwemmen gebruiken?
Dagelijkse fysieke activiteit heeft voordelen voor de gezondheid, vooral om chronische ziekten te voorkomen. Zwemmen is een van de meest complete sporten. Deze activiteit heeft een positieve invloed op het cardiovasculaire systeem, helpt spieren te ontwikkelen, verzacht en verlicht. Wordt heel vaak aanbevolen voor mensen met overgewicht. Zwemmen kan helpen om de ademhaling en de toestand van de longen te verbeteren en het verlicht de gewrichten.

Welke voordelen biedt het dragen van de verbonden iHealth Wave-armband?
Word elke dag gewekt door het discrete trilalarm van de iHealth Wave-armband en maak je klaar voor een dag vol activiteiten. Motiveer jezelf om je dagelijkse activiteiten te verhogen door je resultaten op het iHealth Wave-scherm te bekijken.

Sluit je dag met een positieve noot af en ga zwemmen. iHealth Wave houdt automatisch de duur van je activiteit bij en herkent 3 types van zwemmen (schoolslag, vrije slag, rugslag). Er wordt direct na elke sessie op het scherm een activiteitenrapport weergegeven.

Synchroniseer alle gegevens van de iHealth Wave-armband met de gratis iHealth MyVitals-app op iOS en Android. Met de app kunt u op elk moment uw gegevens in grafieken bekijken. Sla een geschiedenis op om na te kunnen gaan hoe uw metingen evolueren.

Waarom houden wij ervan?
Het stijlvolle design van deze armband met wijzerplaat en spiegeleffect past perfect om uw pols. Het past perfect bij uw stijl dankzij 2 armbandkleuren die worden meegeleverd: zwart en blauw.

De rapporten worden bij elke activiteit op het scherm weergegeven en er worden 3 verschillende zwemslagen herkend.

Kenmerken:
- Afmetingen 37 x 150 x 37 mm
- Gewicht 35 gram
- Waterdicht tot 30 Meter
- Geschikt voor IOS en Android apparaten 

SKU SBR318
Product SKU AM4
EAN 0855111003965
Brand iHealth
Color Blue
Material Rubber