Invoxia GPS Tracker

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
€99.00

De nieuwste generatie GPS tracker is gearriveerd! Dankzij de Invoxia GPS Tracker weet je altijd waar je spullen zijn, zonder het gebruik van een simkaart of een mobiel abonnement.


- Gebruiksduur van 6 maanden (volle accu)
- Verzend zijn positie elke 10 minuten
GPS-positionering, geen afstandsbeperking
- Compact ontwerp en makkelijk in gebruik
Oplaadbaar via Micro USB
- Te verbinden met verschillende SMART applicaties
- Geeft de precieze route van een gekozen periode weer


De GPS-app Invoxia is beschikbaar voor iOS en Android.

€99.00
Free Shipping
  • Buy 5 for €97.00 each and save 3%

Invoxia GPS Tracker

Met de Invoxia GPS Tracker is het makkelijker dan ooit om jouw verloren spullen terug te vinden. Stel aangepaste veilige zones in en ontvang meldingen op je telefoon wanneer jouw auto, bagage of zelfs kinderen die gebieden betreden of verlaten. Krijg eenvoudig toegang tot de exacte locatie van de Tracker met de GPS-positionering van de smartphone. De tracker is compact en makkelijk in gebruik, waardoor deze in vrijwel elke situatie nuttig kan zijn. 

Communiceer met andere applicaties

De Invoxia GPS tracker kan verbonden worden met verschillende SMART applicaties. Zo worden bepaalde acties geactiveerd, zodra je een gebied betreed of verlaat met de tracker. Een aantal voorbeelden hiervan zijn als volgt. Als je met de auto je garage verlaat, wordt het alarm automatisch geactiveerd. Wanneer je thuiskomt na het werk, gaan de lichten, muziek en thermostaat branden. Als je kind de school verlaat of een vooraf ingestelde veiligheidszone verlaat, kun je een melding ontvangen met een waarschuwing. In geval van nood kan een kind met een waarschuwingsknop zijn of haar locatie delen met andere gebruikers van het account. De mogelijkheden zijn eindeloos..

Bekijk afgelegde routes

De Invoxia GPS Tracker verzendt iedere 10 minuten zijn exacte positie (wanneer hij beweegt). Via de app is de precieze route te zien die de tracker heeft afgelegd in een gekozen periode. In geval van verdachte bewegingen of poging tot diefstal van jouw persoonlijke spullen zal direct een melding verschijnen op de gekoppelde smartphone. Hierbij is er geen limiet in afstand. 

Een batterij met uitzonderlijke gebruiksduur

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp blijft Invoxia GPS Tracker 1 tot 6 maanden actief, afhankelijk van gebruik en activiteit. Er wordt een melding verzonden wanneer het laadniveau van de batterij onder de 20% komt. Je kunt de Tracker eenvoudig in slechts 90 minuten opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Geen simkaart nodig en geen limiet in afstand

Invoxia's GPS Tracker vereist geen simkaart of een mobiel abonnement. Het maakt gebruik van netwerken met een laag verbruik om autonomer en efficiënter te zijn dan andere trackers. Het netwerk bestaat uit een speciale radiofrequentie, een draadloos netwerk dat zich uitstekend leent voor het versturen van kleine datapakketjes. Het netwerk bestrijkt vrijwel alle landen van Europa en werkt zonder simkaart. Bovendien is het netwerk de eerste 3 jaar gratis te gebruiken. 

Bekijk hier de dekking van het onderliggende netwerk (genaamd Sixfox): https://www.sigfox.com/en/coverage

Let op: Na de eerste drie jaar kost toegang tot de service slechts 9.99 per jaar (abonnement via de app)

Afmetingen: 105 x 27 x 9.5 mm

SKU SBU459
Product SKU 90050
EAN 3700689800300
Devices No
Brand Invoxia
Color Black
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No