Mujjo Leather Wallet Case iPhone 7 grijs

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €39.93

Aanbieding prijs €19.99

De Leather Wallet case van Mujjo beschermt je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil. Dankzij het geïntegreerde cardslot heb je altijd je belangrijkste pasjes binnen handbereik.


- Suede binnenvoering (plantaardig gelooid)
- Cardslot voor bankpas, ID en creditcards
- Hoogwaardig leder
- Strakke vormgeving
- Ingetogen maar stijlvol uiterlijk
- Alle poorten en knoppen blijven vrij

Devices Apple iPhone 7

Regular Price: €39.93

Aanbieding prijs €19.99

Mujjo Leather Wallet Case iPhone 7 grijs

De lederen hoesjes van Mujjo zijn ontworpen voor maximale bescherming in combinatie met een functioneel design. De case is gemaakt van luxe materialen en heeft een sierlijk ontwerp, welke hand in hand gaat met de prachtige nieuwe lederen afwerking. Nauwkeurig ontworpen openingen zorgen ervoor dat de iPhone knoppen toegankelijk blijven en je toegang houdt tot de poorten terwijl het apparaat beschermd blijft. 

Handige pasjeshouder achterop het iPhone hoesje

Met het geïntegreerde cardslot heb je jouw belangrijkste altijd bij de hand, mits je je telefoon meeneemt natuurlijk. De pasjeshouder is aan de achterkant van de case geplaatst in een hoek van 80 graden. Hierdoor zitten pasjes strak en veilig opgeborgen zonder dat je er tijdens gebruik van de iPhone er last van hebt. 

iPhone hoesje met leren patina

Het leer zal bij gebruik verzacht worden en zal na verloop van tijd een rijk patina krijgen. De leren hoezen zijn zo eenvoudig mogelijk ontworpen, met de nadruk op gratie en karakter. Daarnaast komt de rand van het hoesje 1mm boven het scherm uit, waardoor de telefoon niet beschadigd raakt als deze op het scherm ligt.

SKU SBT748
Product SKU MUJJO-CS-020-GY
EAN 8718546171246
Kind of case / bag Back case (achterkant), Wallet case
Devices Apple iPhone 7
Brand Mujjo
Color Grey