Lifeproof Nüüd case iPhone 6S Plus zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €35.00De zwarte LifeProof nuud case voor de Apple iPhone 6S Plus geeft uw iPhone de meest extreme bescherming in een dun en doorzichtig jasje. 


Dankzij de revolutionaire techniek van de nuud case zit er geen plastic of glazen cover over het scherm van uw iPhone heen om de case waterdicht te maken. U raakt dus nooit het gevoel van uw scherm kwijt. Ook kunt u met de LifeProof Nuud gebruik blijven maken van TouchID. Ook als uw iPhone in de case zit!


De LifeProof iPhone 6S Plus case kan tegen modder, sneeuw en water! Ideaal voor water- en wintersporten.Devices Apple iPhone 6S Plus

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €35.00

Lifeproof Nüüd case iPhone 6S Plus zwart

De Lifeproof Nüüd voor de iPhone 6S Plus is de nieuwste case van het Amerikaanse Lifeproof. De Nüüd is de meest innovatieve hoes die u kunt vinden voor de Apple iPhone 6 Plus. De case is dun, en erg licht, 27.2 gram om precies te zijn. Het materiaal is niet glad maar ook niet stroef, het zit er tussenin, voordeel daarvan is dat de case makkelijk in en uit de broekzak te halen is.

- Volledige toegang tot Touch ID en elke knop, toets en poort

Water: De LifeProof case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de LifeProof case kunt u de onhandige onderwater camera thuis laten. 

Zand: De LifeProof case is continu en permanent in het afdichten van uw iPhone 6S Plus tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van je iPhone 6S Plus. Geen enkele andere case biedt deze bescherming. Met de LifeProof case kunt u dus gemakkelijk uw iPhone naar het strand meenemen zonder problemen.

Schokken: De LifeProof case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810F-516.5. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Compatibel met
iPhone 6S Plus.
Let op! niet geschikt voor iPhone 6 Plus

SKU SBB402
Product SKU 77-52574
EAN 0660543386506
Devices Apple iPhone 6S Plus
Brand Lifeproof
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No