Mous Limitless 3.0 Case iPhone 12 / iPhone 12 Pro carbon fibre

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€49.99
Free Shipping

De Mous Limitless 3.0 serie is één van de sterkste en meestveelzijdige hoesjes op de markt. Schokabsorberende bescherming en strenge valtesten kenmerken de hoge kwaliteit van deze case!


Haakje voor polsband (zie foto 3)
- Berg 2 simkaarten op in het hoesje

- Te gebruiken met draadloos opladen
- Uniek design, dankzij natuurlijke materialen
- Uitstekende randen voor bescherming tegen krassen

Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
€49.99
Free Shipping

Mous Limitless 3.0 Case iPhone 12 / iPhone 12 Pro carbon fibre

De Mous Limetless 3.0 hoesjes combineren het beste van design, functionaliteit en bescherming. Deze serie van Mous staat vooral bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboo, leer en carbon fibre. Deze materialen houden jouw iPhone 12 / iPhone 12 Pro slank en stijlvol. Zo voegt het Limetless 3.0 hoesje slechts 2.8mm extra dikte toe. Daarnaast komt de case met herontworpen Auto Align Plus magneten, die te gebruiken zijn met verschillende houders en accessoires.

iPhone hoesje met extreme bescherming

De MOUS Limitless 3.0 case is vervaardigd uit twee materialen, die samen één stevige constructie vormen. Een polycarbonaten achterkant is omringd met een TPU bumper, waarin de zogehete AiroShock technologie is verwerkt. Dit dempt als het ware de impact van een val of stoot en zorgt voor extra grip tijdens gebruik. Bij het produceren van dit hoesje wordt goed gekeken naar de afmetingen van de iPhone, zodat de case naadloos aansluit. Mous hanteert één van de meest strenge en extreme valtesten, waarbij telefoons zelfs uit helikopters worden gegooid. Zo ben jij verzekerd van ultieme bescherming!

Onze tip: bekijk de video op deze productpagina om de extreme bescherming van Mous in actie te zien 

SKU SBV580
Product SKU BIL-A0455-BLKKEV-000-R1
EAN 5060624483868
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Brand Mous
Color Black
Material Carbon