Musthavz Powerbank Type-C 5000mAh zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.95

Met de Musthavz Powerbank Type-C 5000mAh ga je altijd op pad met een volle accu. Voor je de deur uitgaat laad je de powerbank op, en vervolgens kun je buitenshuis zonder gebruik te maken van een stopcontact je telefoon opladen. Ideaal voor buiten of onderweg. Met één volle powerbank laadt je je telefoon tot wel drie keer op! 


- Krachtige powerbank met capaciteit van 5000 mAh
- Onmisbaar accessoire voor buiten of onderweg
- 1 x USB-C aansluiting
- 1 x USB-A aansluiting
- Inclusief oplaadkabel
- Accu-percentage van powerbank weergegeven op de voorkant
- Tot wel 3 keer een volle accu van je telefoon

€19.95

Musthavz Powerbank Type-C 5000mAh zwart

Het gebruik van een smartphone is langzaam maar zeker een eerste levensbehoefte geworden voor velen van ons. Niet gek ook als je beseft wat men tegenwoordig allemaal kan met het stukje technologie in je broekzak. Tegenover dat intensieve gebruik van een telefoon staat de voortdurende behoefte aan een volle accu. Gelukkig helpt een powerbank in zulke gevallen enorm. 

Altijd een oplader voor je iPhone, Samsung Galaxy of andere apparaten bij de hand

Zeker wanneer je veel van huis bent voor werk, op vakantie bent of veel in het openbaar vervoer zit heb je niet altijd de beschikking over een stopcontact. En dat terwijl je wel overal waar je gaat gebruik wilt maken van je mobiele telefoon. Een lege accu is dan het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig biedt een powerbank dan uitkomst. De Musthavz powerbank heeft een capaciteit van 5000 milliampère per uur, wat betekent dat je normaal gesproken je telefoon wel bijna 3 keer opladen met één volle powerbank. Dankzij de aanwezigheid van zowel een USB-A als USB-C poort kan je ook nog eens vrijwel elk mobiel apparaat opladen. 

SKU SBX146
Product SKU MHPWRC5A003BLK
EAN 5412882767097
Brand Musthavz
Color Black