Withings draadloze bloeddrukmeter

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€99.99
Free Shipping

Met de slimme Withings draadloze bloeddrukmeter kunt u direct op uw Android, iPhone, iPad of iPod Touch uw bloeddruk en hartslag meten en bijhouden, in een grafiek uitzetten of de gegevens uitwisselen met anderen. U verbindt de Withings draadloze bloeddrukmeter via Bluetooth

- App gratis beschikbaar in de App Store
- Onmiddellijke nauwkeurige bloeddruk- en polsmeting
- Automatische back-up
- Nazorg in uw broekzak
€99.99
Free Shipping

Withings draadloze bloeddrukmeter (wireless Blood Pressure Monitor) WPM02

De intelligente bloeddrukmonitor van Withings voor iPad, iPhone en iPod Touch is zowel qua functies als qua ontwerp revolutionair. Hij vereenvoudigt het dagelijks meten en het volgen van uw bloeddruk en hartslag door de resultaten automatisch weer te geven en op te slaan. Zo kunt u uw bloeddruk gemakkelijk in de gaten houden en over het verloop van tijd evalueren. Met de nieuwe opties voor het delen van metingen is dit de ideale oplossing voor nauwkeurige bloeddrukmeting thuis. De app geeft u een onmiddellijke, gekleurde feedback op basis van de National Health Institute Standards voor een snelle en eenvoudige selectie van uw metingen.

Om eenvoudig en nauwkeurig zelf uw bloeddruk te meten
Meting is onmiddellijk en wordt uitgevoerd met een beweging. Na simpele aansluiting op uw toestel wordt het programma (de app) gestart en met een druk op de knop begin het te meten. U hoeft uw resultaten niet op te schrijven en geen gemiddelden te berekenen, want dat doet de intelligente bloeddrukmonitor van Withings allemaal voor u. Het gratis Withings-programma genereert automatisch grafieken, wat het ontdekken van tendensen eenvoudiger maakt, en dankzij de beveiligde optie voor delen kunt u uw metingen rechtstreeks naar uw arts sturen.

De draadloze Withings bloeddrukmeter kan gebruikt worden met  Bluetooth of door hem aan te sluiten op uw tablet of smartphone met behulp van een USB-kabel.

Pluspunten van de Withings bloeddrukmonitor
- Direct aansluiten op uw apparaat
- Bloeddruk en polsmeting
- Automatisch volgen en grafieken
- Veilig online dashboard

Inhoud
Withings intelligente draadloze bloeddrukmonitor
- 4 alkaline AAA-batterijen
- Gebuikershandleiding

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:
iOS apparaten
Android 4.0 of recenter.

SKU SBA613
Product SKU BP-801-ALL-INTER
EAN 3700546702440
Brand Withings
Color White