Withings Body weegschaal WSB05 zwart

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€109.99
Free Shipping

De Withings weegschaal WS-45 is ideaal om je lichaam te analyseren en te wegen. De weegschaal meet naast je gewicht ook je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa en BMI. Na het wegen verbind je de weegschaal eenvoudig met de bijbehorende app op je smartphone. Via deze app kan je overal je recente gewicht bekijken en daarbij je streefgewicht gewicht bepalen.


€109.99
Free Shipping

Withings BODY WS-45 zwart

De Withings Body heeft 8 gebruikersprofielen en zo heeft u altijd toegang tot uw gegevens, welke u ook met andere kunt delen. U kunt de metingen mailen naar bijvoorbeeld uw dokter of via Facebook delen en zo meer steun krijgen van vrienden bij het halen van uw streefgewicht. Met de Health Mate app kunt u voor elke week realiseerbare doelen bepalen en krijgt u herinneringen op uw tablet of smartphone. Verder is de weegschaal ook in staat uw hartslag te meten via uw voet.

Met de Health Manager app voor je smartphone bekijk je je meetresultaten terug en bepaal je een persoonlijk doel.De BMI-meting geeft de verhouding weer tussen je gewicht en lengte.
Met behulp van de lichaamsanalyse meet de weegschaal je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa en spiermassa. Via de gebruikersprofielen worden je meetwaarden beoordeeld op persoonlijke kenmerken als leeftijd en lengte.

Withings BODY WS-45 zwart

in de verpakking:
- Withings Smart Body WS-45
- Tapijtpoten
- Snelstartgids
- 4x AAA Alkaline batterije

SKU SBQ677
Product SKU WBS05-BLACK-ALL-INTE
EAN 3700546702389
Brand Withings
Color Black