Osmo Coding Awbie

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€59.99
Free Shipping
Bestseller! Sold over 213 times in the past year.

Met Coding leer je spelenderwijs de basisprincipes van het coderen/programmeren en los je problemen op. Zo leren kinderen om succesvol te zijn in een wereld die steeds digitaler wordt. Osmo Coding is de meest eenvoudige manier om jouw kind kennis te laten maken met coderen.


De Osmo Coding is geschikt voor de leeftijd van: 6 jaar tot ongeveer 12 jaar.


Let op: Om te kunnen spelen met Numbers is de Osmo Play Genius Kit benodigd

Devices Apple iPad (2011 / 2nd), Apple iPad (2012 / 3rd), Apple iPad (2012 / 4th), Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Mini 1 (2012), Apple iPad Mini 2 (2013), Apple iPad Mini 3 (2014), Apple iPad Mini 4 (2015), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
€59.99
Free Shipping

Wat is Osmo Coding Awbie?

Aangezien we ons in het digitale tijdperk bevinden, ga je automatisch nadenken over de effecten van technologie op de ontwikkeling van je kinderen. Met Osmo Coding leer je jouw kind spelenderwijs de basisprincipes van het coderen/programmeren met behulp van een fysieke blokkendoos en een app op je iPad. Bij Osmo Coding staat een iPad rechtop in een bijgeleverde standaard, met een speciaal spiegeltje over de camera. Daardoor heeft de app zicht op het oppervlak voor de iPad, waar kinderen met de slimme speelblokken aan de slag kunnen. De blokken zijn aan elkaar te klikken, hebben draaiknoppen om richtingen te bepalen en een startknop voor aan het einde om commando’s mee uit te voeren. Zo leren kinderen om technische vaardigheden te beheersen die van belang zullen zijn in een samenleving die steeds digitaler wordt. Het is de meest eenvoudige manier om jouw kind kennis te laten maken met programmeren. Leren is leuker als je vraagstukken met je handen kan oplossen. Het is bewezen dat kinderen sneller leren in spelvorm. Cosmo Coding combineert tastbare blokjes met een interactief spel. Dit stimuleert de verbeelding van het kind, inspireert bij het najagen van hun dromen en versterkt het zelfvertrouwen.

Wat leert je kind van Osmo Coding?

 • Begrijpen hoe je digitale figuren kan aansturen
 • Begrijpen hoe programmeren werkt
 • Stapsgewijs leren denken
 • Volgorde van de stappen uitvoeren
 • Visueel leren programmeren.

Waarom Osmo Coding?

Spelen, leren en sociale interactie vormen de basis van waaruit de Osmo ontworpen is. Jonge ouders van de Stanford universiteit en Google hebben hun passie, ambitie en innovatieve ideeën gecombineerd om een product te ontwerpen, die kinderen samen met nieuwe technologie, een positieve leer- en speelervaring biedt. Het wordt ook wel het leerzame speelgoed van ex-Google-medewerkers genoemd.

Ondersteunende talen:

Osmo Coding is een wereldwijd erkend programma en beschikbaar in de volgende talen.

 • Engels
 • Deens
 • Nederlands
 • Frans 
 • Duits
 • Italiaans
 • Japans
 • Simplified / Traditioneel Chinese
 • Spaans

Wil je Osmo Coding bestellen of heb je nog vragen? We helpen je graag verder! Bel, mail of maak gebruik van de live chat op onze website. Zie de footer voor onze contact gegevens.

SKU SBQ878
Product SKU 902-0001
EAN 0858528005362
Devices Apple iPad (2011 / 2nd), Apple iPad (2012 / 3rd), Apple iPad (2012 / 4th), Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Mini 1 (2012), Apple iPad Mini 2 (2013), Apple iPad Mini 3 (2014), Apple iPad Mini 4 (2015), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
Brand Osmo
Color White