Osmo Super Studio Disney Princess

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€29.99

Een magische, meeslepende manier om verbinding te maken met Ariel, Belle en Rapunzel.....


De Osmo Super Studio Disney Princess verlegt de grenzen van digitale game-ervaring en brengt echte tekeningen op het scherm tot leven. De teken tips en directe feedback verbeteren je eigen tekenvaardigheden en maken kinderen speels creatief.

€29.99

Osmo Super Studio Disney Princess

Osmo Super Studio is een leuke en magische ervaring voor jonge kinderen om de creativiteit van tekenen te ontdekken door verbinding te maken met personages en verhalen. Krijg hulp van experts, schetst lessen en directe feedback - zodat je in korte tijd animatiedominantie kunt bereiken! Vervoer je tekeningen naar het scherm en zie ze tot leven komen in je allereerste Disney-animatie!

Vervoer je tekeningen naar het scherm

De iPad wordt op de basis geplaatst en er wordt een kleine spiegel op de camera geplaatst. Alles wat op de tafel voor de iPad gebeurt, wordt gespiegeld op het scherm en bestuurt de verschillende game-apps. De Osmo iPad / iPhone base is niet inbegrepen

Verhalen komen tot leven

De Osmo Super Studio laat jonge kinderen de creativiteit van tekenen ontdekken terwijl ze genieten van de figuren en verhalen van Disney Pixar. In Super Studio is elk kind de artiest. Het kind krijgt eerst stapsgewijze instructies om de scènes te tekenen en ziet daarna hoe het verhaal tot leven komt in zijn of haar eerste animatie.

Over Osmo

Spelen, leren en sociale interactie vormen de basis van waaruit de Osmo ontworpen is. Jonge ouders van de Stanford universiteit en Google hebben hun passie, ambitie en innovatieve ideeën gecombineerd om een product te ontwerpen, die kinderen samen met nieuwe technologie, een positieve leer- en speelervaring biedt.

Wat er in de doos zit

  • Super Studio Game-app
  • Super schetsblok
  • Super Studio Marker (afveegbare verfpen)
  • Super Sweeper (schoonmaak doekje)

Let op: De iPad is niet inbegrepen

SKU SBU122
Product SKU 902-00008
EAN 0858528005607
Brand Osmo
Color Pink