Piel Frama iMagnum iPhone 6(S) Plus Stingray zwart

In stock
Special offer

Regular Price: €119.99

Aanbieding prijs €64.99

De prachtige Piel Frama iMagum hoes is handgemaakt van prachtig kalfsleder. Je ziet en voelt dat de hoes gemaakt is door een echte vakman. De Piel Frama case straalt dan ook luxe en stijl uit! Daarnaast beschermt de iMagnum lederen hoes je iPhone 6 tegen krasjes, stoten en vuil. De materialen van de hoes bestaat uit een combinatie van hoogwaardige, beschermende materialen. De binnenkant van de hoes bestaat uit een voering van leder en een stevige stof. De buitenkant bestaat uit leder met een zachte onderlaag, voor extra bescherming.
Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus

Regular Price: €119.99

Aanbieding prijs €64.99

Free Shipping

Piel Frama iMagnum iPhone 6(S) Plus Stingray zwart

Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap uit Spanje

De prachtige Piel Frama iMagum hoes is handgemaakt van prachtig kalfsleder. Je ziet en voelt dat de hoes gemaakt is door een echte vakman. De Piel Frama case straalt dan ook luxe en stijl uit!

Riemclip

Daarnaast beschermt de iMagnum lederen hoes je iPhone 6 tegen krasjes, stoten en vuil. De materialen van de hoes bestaat uit een combinatie van hoogwaardige, beschermende materialen. De binnenkant van de hoes bestaat uit een voering van leder en een stevige stof. De buitenkant bestaat uit leder met een zachte onderlaag, voor extra bescherming.

De hoes is af te sluiten d.m.v. magneetjes. Deze magneten beïnvloeden de functionaliteit van het touch screen niet. Wanneer de hoes gesloten is, is ook het beeldscherm van je iPhone beschermt tegen krasjes, stoten en vuil. De meegeleverde riemclip is gemakkelijk te bevestigen aan je riem of tas. Deze is zeer stevig en blijft dan ook ten alle tijden zitten! Mocht je de riemclip (even) niet willen gebruiken, is deze gemakkelijk te verwijderen.

Kenmerken:
- Bescherming voor de iPhone 6
- Hoogwaardige kwaliteit kalfsleder
- Handgemaakt in Spanje
- Ruimte voor pasjes en briefgeld
- chique uitstraling

Voordelen:
- Bescherming tegen vuil en krassen
- Altijd je bankpas of rijbewijs bij de hand
- Optionele roteerbare clip
- Alle knoppen en poorten blijven bruikbaar

 

SKU SBC367
Product SKU U685MR
EAN 8428863466856
Devices Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
Brand Piel Frama
Color Black
Material Real leather
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection No