Piel Frama Wallet iPhone 6(S) roze

In stock
Special offer

Regular Price: €104.99

Aanbieding prijs €54.99

Piel Frama Wallet iPhone 6(S) roze


Piel Frama hoesjes staan bekend om de mooie materialen, hoge kwaliteit en vakmanschap! Ook de Piel Frama iPhone 6/6S wallet case is handgemaakt in Spanje van prachtig kalfsleder. Dit geeft de case niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook in gebruik super prettig.

Devices Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S

Regular Price: €104.99

Aanbieding prijs €54.99

Free Shipping

Superieure kwaliteit
Piel Frama hoesjes staan bekend om de mooie materialen, hoge kwaliteit en vakmanschap! Ook de Piel Frama iPhone 6/6S wallet case is handgemaakt in Spanje van prachtig kalfsleder. Dit geeft de case niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook in gebruik super prettig. Bescherming tegen krassen, stoten en vallen De wallet case biedt stevige bescherming voor je gehele iPhone, je kunt de case gemakkelijk en stevig afsluiten met een insteek sluit systeem. Daarna steek je de case gemakkelijk in je tas of broekzak en je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen (van sleutels e.d.) op je mooie telefoon.

Functioneel en overzichtelijk
Deze Piel Frama case is een beschermhoes en portemonnee in één! De wallet case heeft een zeer praktische indeling, waardoor je alles overzichtelijk bij de hand hebt. Je hebt niet alleen ruimte voor verschillende pasjes (rijbewijs, pinpas, creditcard, etc.) maar ook voor briefgeld en documenten.

Handige stand functie 
Om de case extra functioneel te maken is deze ook te gebruiken als een handige standaard voor je telefoon. Hierbij is je telefoon niet alleen in landschap modus te plaatsen maar ook in portret modus! Zo kun je comfortabel en handsfree bellen met FaceTime, video’s bekijken, etc.

Kenmerken
- Beschermt gehele telefoon
-Handgemaakt van hoogwaardig kalfsleder
-Zachte, lederen voering -Vakjes voor pasjes
-1 vak voor documenten
-1 Vakje voor briefgeld
-Te gebruiken als standaard
-iPhone zowel verticaal als horizontaal te plaatsen
-Handig insteek sluitsysteem

SKU SBC446
Product SKU U678P
EAN 8428863056781
Devices Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Brand Piel Frama
Color Roze
Material Real leather
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No