Razer Blackwidow V3 Tenkeyless gaming keyboard (green switches) zwart

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€99.99
Free Shipping

Met het Razer Blackwidow V3 Tenkeyless gaming keyboard (green switches) ontgrendel je het hoogste niveau van spelprestaties. Dankzij de groene schakelaars geniet je van een beter tast en klik gevoel bij de toetsen.


- Zwarte uitvoering
- Mechanische toetsen met groene schakelaar
- Razer HyperShift voor meer toetsfuncties
- RGB (16,7 miljoen kleurcominaties)
- Aluminium constructie

€99.99
Free Shipping

Razer Blackwidow V3 Tenkeyless gaming keyboard (green switches) zwart

In tegenstelling tot een regulier toetsenbord komt een gaming keyboard met een hoop extra's. Je wilt immers zo snel en precies mogelijk kunnen reageren op de acties in het spel. Elke milliseconden vertraging van de toetsen kan jou de overwinning kosten. Volledige controle is dus cruciaal. Functionaliteiten zoals mechanische toetsen, programmeerbare knoppen en (instelbare) verlichting zorgen voor betere controle. Daarnaast maken ze jouw combinaties voor een specifieke game zichtbaar. 

Gaming toetsenbord met aanpasbare toetsen

Sla tot wel 5 profielconfiguraties op in het ingebouwde geheugen van de muis en neem je instellingen overal mee naartoe. Zo ben je overal altijd klaar voor de strijd met jouw eigen instellingen. Programmeer de in-game functies op de door jou gewenste toetsen. 

Razer HyperShift geïntegreerd in het toetsenbord

Razer HyperShift geeft je een voorsprong als het gaat om snelheid en uitvoering. Wijs een willekeurige toets toe als jouw HyperShift-toets en houd deze ingedrukt om een ​​secundaire functie op elke toets te ontgrendelen. Door de functie van toetsen in de buurt van jouw toetsenbordhand te verdubbelen, kun je bewegingen veel sneller uitvoeren dan naar verder gelegen toetsen.

Mechanische gaming keyboard van Razer (groene schakelaars)

Het Blackwidow V3 Tenkeyless toetsenbord van Razer maakt gebruik van mechanische toetsen. Dit wil zeggen dat elke toets een eigen schakelaar heeft, die elke aanslag registreert. Deze schakelaars hebben een langere levensduur, geven meer controle / gevoel en reageren sneller dan een membraan (standaard) toetsenbord. De schakelaars van de Blackwidow V3 Tenkeyless staan bekend als groene switches die meer tast en klik gevoel bieden bij het indrukken van een toets. Elke schakelaar is ook uitgerust met zijwanden voor meer stabiliteit en bescherming tegen stof en vloeistoffen, en is duurzaam tot 80 miljoen toetsaanslagen, waardoor de Razer BlackWidow betrouwbaar is voor alledaags gamen.

Gamers toetsenbord met RGB verlichting

De RGB verlichting in dit gaming keyboard brengt tot wel 16,9 miljoen kleuren onder de toetsen. Zo is het mogelijk om verschillende kleurencombinaties of enkele kleuren in rood, blauw of groen te creëren. Door toets combinaties een bepaalde kleur te geven kun je ze makkelijker onthouden en direct inzetten.

Specificaties:
- Afneembare USB-C kabel
- Materiaal: aluminiumlegering
- Aansluiting: USB-C (kabel meegeleverd)
- Gewicht: 
455 g

SKU SBW960
Product SKU RZ03-03490100-R3M1
EAN 8886419346012
Brand Razer
Color Black