Satechi Aluminum Headphones Wireless Space Gray

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€69.99
Free Shipping

Satechi Aluminum Headphones Wireless Space Gray. Dankzij de geavanceerde Bluetooth 4.0-technologie, een luxe design en eersteklas geluid, bieden de Satechi draadloze aluminium koptelefoons een moeiteloze en stijlvolle luisterervaring.

€69.99
Free Shipping

Satechi Aluminum Headphones Wireless Space Gray

Dankzij de geavanceerde Bluetooth 4.0-technologie, een luxe design en eersteklas geluid, bieden de Satechi draadloze aluminium koptelefoons een moeiteloze en stijlvolle luisterervaring.

Binnen een bereik van maximaal 10 meter verbinden de koptelefoon snel en gemakkelijk met de smartphone, tablet, laptop of andere Bluetooth-apparaten. De eerstekls geluidskwaliteit wordt met een batterijduur van 10 uur gegarandeerd. Als de koptelefoon op de smartphone is aangesloten, kunnen gesprekken worden geaccepteerd en beheerd via de in de koptelefoon geïntegreerde microfoon.

Voor situaties, bijvoorbeeld in een vliegtuig waar geen optie is voor een draadloze Bluetooth-verbinding, is er een extra kabel meegeleverd. Sluit de kabels aan op de koptelefoon, sluit de aansluiting aan en geniet ervan! De draadloze koptelefoon van aluminium is uitgerust met stereo luidsprekers van hoge kwaliteit, die zorgen voor een rijke bas, opvallende mids en heldere hoogte. De koptelefoon heeft een elegant, verfijnd en tijdloos design, waardoor deze de perfecte aanvulling op elke Apple computer of accessoire is.

Kenmerken:

- Draadloze Bluetooth koptelefoon in aluminium
- Stijlvol ontwerp voor alle Apple-apparaten
- Bluetooth 4.0
- Kristalheldere geluidskwaliteit
- Inclusief audiokabel
- Afmetingen: 17,1 cm x 16,5 cm x 6,4 cm
- Gewicht: 170 gram
- Elegant design. Eerste klas geluid.

SKU SBR902
Product SKU ST-AHPM
EAN 0879961005818
Brand Satechi
Color Grey