Seidio waterproof OBEX Galaxy S3 case wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €24.99

De beste bescherming zoeken voor uw Samsung Galaxy S3 is niet altijd gemakkelijk, maar de witte Seidio OBEX Galaxy S3 waterproof case brengt daar verandering in. De Seidio OBEX case voor de Samsung Galaxy S3 maakt gebruik van geavanceerde technologie die niet alleen beschermt tegen druppels, maar uw Samsung Galaxy S3 ook van bescherming voorziet van externe elementen zoals water, sneeuw, modder en andere vloeistoffen.


De witte Seidio OBEX is de ultieme case voor de Samsung Galaxy S3. Hij beschermt de Samsung Galaxy S3 niet alleen tegen vallen en stoten, maar hij kan nu ook meegenomen worden bij een duik in het water (tot 2 meter diep gegarandeerd). De Seidio OBEX case voor de Samsung Galaxy S3 weegt slechts 40 gram.


Heeft u een Galaxy S4, klik dan hier voor de OBEX Galaxy S4.

Meest verkocht onder onze klanten
De Seidio OBEX Galaxy S3 case kan tegen modder, sneeuw en water! Ideaal voor water- en wintersporten. De Seidio OBEX case heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding en is de best verkochte outdoor Galaxy S3 case uit ons assortiment.

Devices Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 Neo

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €24.99

Seidio waterproof OBEX Samsung Galaxy S3 case wit

- Geavanceerde bescherming van de Samsung Galaxy S3 tegen val- en stootschade
- Beschermt de Samsung Galaxy S3 tegen de elementen: water (en andere vloeistoffen), sneeuw, zand, modder en stof
- Zorgt voor een antireflecterende, bubbelloos display
- Alle functies van de Samsung Galaxy S3 blijven volledig functioneel

De materialen en het ontwerp van deze witte Seidio waterproof Galaxy SIII case zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S3 wordt beschermd op het hoogst mogelijke niveau. Terwijl de kromming zorgt voor een goede grip en schokken absorbeert, bevordeert de ingebouwde screenprotector de aanraakgevoeligheid en duidelijkheid. Waterdichte membranen voorkomen dat u kunt blijven bellen en ook muziek kunt luisteren met behoud van geluidskwaliteit. De OBEX voor de Samsung Galaxy S3 geeft u de ultieme bescherming - altijd en overal.


Water: De Seidio OBEX Samsung Galaxy S3 case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Seidio Obex case kunt u  de onhandige onderwater camera thuis laten. De dubbele AR-gecoate optische glazen lenzen biedt ongekende kristalheldere foto-en videokwaliteit zowel boven als onder water. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Seidio OBEX case is continu en permanent in het afdichten van uw Samsung Galaxy S3 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw Samsung Galaxy S3. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Seidio OBEX case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de Galaxy S3 ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw Samsung Galaxy S3 laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

SKU SBA493
Product SKU CSWSSGS3-WH
EAN 0898334048078
Devices Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 Neo
Brand Seidio
Color White
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No