Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12,9 zwart RVS

In stock
Limited stock. Last items of this product are available.
Special offer

Regular Price: €422.00

Aanbieding prijs €289.99

De iPad Pro 12,9 RVS vloerstandaard voor tablets van 12,9 inch is ideaal op beurzen, in winkels of kantoren. De iPad Pro vloerstandaard heeft een RVS buis met een zwarte acrylaat cassette. De zwarte aluminium tablet standaard is verstelbaar en zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken. De iPad vloerstandaard kan draaibaar worden gemaakt indien noodzakelijk. De standaard kan ook kantelbaar worden gemaakt (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit"). De houder is voorzien van een handig RVS pushlock slot aan de achterkant van de iPad Pro houder zodat de iPad Pro er makkelijk uit kan. Deze tablet vloerstandaard wordt standaard geleverd met groot frame zodat de home knop en camera toegankelijk blijven.


Deze vloerstandaarden worden gebruikt door autodealers, banken, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en hotelketens, ziekenhuizen en overheidsinstellingen wereldwijd. Deze tablet vloerstandaard is een kwaliteitsproduct van een Nederlandse producent.

Devices Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st), Apple iPad Pro 12.9 (2017 / 2nd), Apple iPad Pro 12.9 (2018 / 3rd)

Regular Price: €422.00

Aanbieding prijs €289.99

Free Shipping

Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12,9 zwart RVS

De ideale iPad Pro informatiezuil
Deze stalen standaard van onze Nederlandse producent is perfect geschikt voor de iPad Pro zakelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld op beurzen als informatiezuil of in een winkel met een presentatie van jouw producten. Ook wordt deze iPad Pro standaard als informatiezuil veel gebruikt door autodealers. Gebruikers kunnen de iPad volledig gebruiken, maar niet losmaken van de standaard. 

Slim bedacht
De zwarte tablet vloerstandaard is voorzien van een speciale ruimte in de paal om de oplaadkabel door te geleiden. Deze komt onder bij de voetplaat uit. Doordat onder de voetplaat vier rubber dopjes zittten kun je hieronder de kabel wegleiden. De tablet zit hierdoor opgesloten in een draaibare metalen cover. De vloerstandaard is vervaardigd uit hoogwaardig staal en metaal. De verzwaarde voet zorgt voor maximale stabiliteit zodat de standaard niet om kan vallen. Bovendien is de gietijzeren voet aantrekkelijk gestyld. Ook heeft de diameter de ideale lengte: 66mm. Zo wordt resonantie tegengegaan en heb je dus geen last van een trillende stand als je de touchscreen aanraakt.

Niet los te krijgen
Dit systeem werkt eenvoudigweg met een cover die over de tablet geklapt wordt. Hierdoor kun je snel en makkelijk de tablet in en uit de houder halen maar eenmaal gesloten blijft de tablet diefstalveilig opgeborgen. Door gebruikt te maken van een pushlock (extra optie) wordt het gemakkelijker om de iPad uit de houder te halen. Daarnaast is de tablet vloerstandaard te verankeren aan de grond door middel van M8 bouten.

Dimensie
Hoogte: 103cm t/m 113cm
Afmeting cassette (hier zit de iPad Pro in): 23,7cm x 38,2cm x 1,8cm
Afmeting voet: 35cm x 35cm x 0,4 cm
Gewicht: 8 kg.

- Optioneel extra kijkhoek kantel unit (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit")

Deze tabletstandaard is geschikt voor tablets maat 12,9 inch. Voor meer details zie "Extra informatie"

SKU SBB400
Product SKU 4406700335002
EAN 4406700335002
Devices Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st), Apple iPad Pro 12.9 (2017 / 2nd), Apple iPad Pro 12.9 (2018 / 3rd)
Brand Tablet Stands
Color Black
Material RVS
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No