Tech21 Evo Check iPhone 12 Mini Smokey Black

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
mini variant

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €19.99

De Tech21 Evo Check is gedeeltelijk transparant en behoudt hiermee het bijzondere design van de iPhone Mini. Een speciale coating voorkomt verkleuring van de case door zonlicht en krassen op de iPhone.


- Versterkt in de hoeken
- MagSafe-oplader compatibel
- UV-bestendig. voorkomt vergeling
- Biedt valbescherming tot 3.6 meter
- Schokabsorberend en slank ontwerp
- Extra bescherming bij de camera van de iPhone
- De afdekkapjes op de knoppen zijn verwisselbaar

Devices Apple iPhone 12 Mini

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €19.99

Tech21 Evo Check iPhone Mini Smokey Black

De Tech21 Evo is de perfecte combinatie tussen design en bescherming. De verdikte randen bieden valbescherming tot wel 3.6 meter en een schobasorberende technologie neemt vallen op alsof het niets is. Het hoesje is daarnaast compatibel met elke Magsafe oplader. De Evo Check zorgt ervoor dat alle knoppen en poorten toegankelijk blijven. Het slanke design behoudt de gebruiksvriendelijkheid van jouw iPhone Mini. Het hoesje is getest in verschillende omstandigheden, zodat jij verzekerd bent van ultieme bescherming.

iPhone hoesje met verwisselbare knoppen

De Evo Check case van Tech21 wordt geleverd met twee setjes aan extra afdekkapjes. Deze komen in twee verschillende kleuren en zijn gemakkelijk te wisselen met de standaard kapjes die over de knoppen zitten (zie afbeelding 5). Zo maak je jouw iPhone geheel naar jouw stijl!

Gedeeltelijk transparant iPhone Mini

De Tech21 is gedeeltijk transparant, waardoor het Apple logo van jouw iPhone nog net zichtbaar blijft. Een speciale coating voorkomt krassen en verkleuring door zonlicht.De geïntergreerde antimicrobiële bescherming elimineert 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen op het hoesje.

SKU SBW257
Product SKU T21-8351
EAN 5056234757093
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 12 Mini
Brand Tech21
Color Black