TrackR Bravo 1 Pack zilver

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€29.99

De TrackR Bravo is het perfecte apparaat om jouw verloren spullen weer terug te vinden. Het apparaatje is zo klein als een muntstuk. Hierdoor kun je de Bravo overal aan bevestingen. Bijvoorbeeld aan je tas of aan je sleutelbos. Ook kun je de Bravo ergens opplakken zoals op je fiets of onder je scooter. Je verbindt de Bravo via bluetooth met de app en vindt zo verloren items binnen een straal van 30 meter terug.

€29.99

TrackR Bravo 1 Pack zilver

TrackR Bravo Single Pack
De TrackR Bravo is het perfecte apparaat om jouw verloren spullen weer terug te vinden. Het apparaatje is zo klein als een muntstuk. Hierdoor kun je de Bravo overal aan bevestingen. Bijvoorbeeld aan je tas of aan je sleutelbos. Ook kun je de Bravo ergens opplakken zoals op je fiets of onder scooter. Je verbindt de Bravo via bluetooth met de app en vindt zo verloren items binnen een straal van 30 meter terug.

Werkt met de TrackR-app
Verbind de TrackR Bravo via bluetooth met de TrackR-app. Via de app kun jij binnen een straal van 30 meter lokaliseren waar jouw verloren item is. Laat, via de app, jouw object met Bravo een geluid afspelen en je zult jouw kwijtgeraakte spullen aan de hand van het geluid weer terugvinden. Heb je even geen verbinding, dan zie je op de app de laatst bekende locatie.

Vind ook je iPhone terug
Ben je nou jouw iPhone verloren? Dan biedt de Bravo ook een handige funtie. Wanneer je het knopje op de Bravo indruk wordt er op je telefoon muziek afgespeelt. Hierdoor kun je met een simpele knop je telefoon weer terug vinden. Deze functie kan alleen gebruikt worden wanneer de iPhone zicht bevindt binnen een straal van 30 meter.

Crowd GPS-netwerk:
Wanneer je meer dan 30 meter van je verloren item bent verwijderd, kun je deze alsnog terugvinden. Op het moment dat iemand die ook de TrackR Bravo-app gebruikt in een straal van 30 meter bij jouw spullen vandaan is, zal jij een melding krijgen dat het object is gelokaliseerd. Zo kun jij jouw verloren spullen door anderen weer terugvinden!

Eigenschappen:
Diameter31 mm 
Dikte3.5 mm 
Batterij duur1 year
Batterij typevervangbare CR1620

Te gebruiken met:
iOS 8.0+ and Android 4.4+

 

SKU SBZ018
Product SKU TB001EU1PS
EAN 0852434005331
Brand TrackR
Color Silver
Material Aluminium