Twelve South BookBook iPhone XR zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€64.99
Free Shipping

De Twelve South BookBook voor de iPhone XR is een case die van jouw iPhone een portemonnee maakt en dat alles in een handig zakformaat! De nieuwe BookBook voor de iPhone XR heeft nog steeds de charme van een vitage lederen boek, maar is volledige aangepast aan de iPhone XR.


- Te gebruiken als back- en walletcase
- Ruimte voor 4 pasjes
- Een unieke uitstraling

Devices Apple iPhone XR
€64.99
Free Shipping

Twelve South BookBook iPhone XR zwart

In de Twelve South BookBook iPhone XR kun je niet alleen je iPhone XR kwijt, ook is er genoeg ruimte voor jouw pasjes zodat je alles meteen bij de hand hebt. De BookBook voor de iPhone XR heeft het karakter van een oud vintage boek en is handgemaakt van kwaliteitsleder, hierdoor heeft elke BookBook een unieke uitstraling.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone XR cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kun je jouw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan je ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat je jouw ID-kaart of rijbewijs niet uit je BookBook hoeft te halen. Mocht je je identiteitsbewijs toch uit je portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor de duim waarmee je jouw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om de iPhone zit de hardcase en deze klik je in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kun je de hardcase uit de BookBook nemen.

SKU SBT278
Product SKU 12-1816
EAN 0811370022284
Kind of case / bag Flip case
Devices Apple iPhone XR
Brand Twelve South
Color Black