Twelve South Bookbook iPhone XS Max zwart

A replacement product is available.
Casecentive Leren Wallet Case iPhone XS Max zwart
Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€64.99
Free Shipping

De zwarte Twelve South BookBook voor de iPhone XS Max is een case die van jouw iPhone een portemonnee maakt en dat alles in een handig zakformaat! De nieuwe BookBook voor de iPhone XS Max heeft nog steeds de charme van een vitage lederen boek, maar is volledige aangepast aan de iPhone XS Max.


- Te gebruiken als back- en walletcase
- Ruimte voor 4 pasjes
- Een unieke uitstraling

Devices Apple iPhone XS Max
€64.99
Free Shipping

Twelve South Bookbook iPhone XS Max zwart

In de zwarte Twelve South BookBook iPhone XS Max kun je niet alleen je iPhone XS Max kwijt, ook is er genoeg ruimte voor jouw pasjes zodat je alles meteen bij de hand hebt. De BookBook voor de iPhone XS Max heeft het karakter van een oud vintage boek en is handgemaakt van kwaliteitsleder, hierdoor heeft elke BookBook een unieke uitstraling.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone XS Max cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kun je jouw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan je ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat je jouw ID-kaart of rijbewijs niet uit je BookBook hoeft te halen. Mocht je je identiteitsbewijs toch uit je portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor de duim waarmee je jouw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om de iPhone zit de hardcase en deze klik je in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kun je de hardcase uit de BookBook nemen.

SKU SBT263
Product SKU 12-1814
EAN 0811370022260
Devices Apple iPhone XS Max
Brand Twelve South
Color Black