Twelve South BookBook MacBook Air 11" Rutledge

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €79.99

Free Shipping

De nieuwe versie van de MacBook BookBook is uit: de Twelve South BookBook Rutledge voor MacBook Air 11" is een opvallende beschermcase voor uw MacBook Air. Gesloten ziet de BookBook Rutledge eruit als een oud boek en eenmaal in uw handen voelt dat ook zo aan. De Rudledge BookBook hardcover case is handgemaakt van een hoge kwaliteit leder met een verouderde unieke look (geen enkele Rutledge BookBook is hetzelfde). De binnenzijde van de BookBook heeft een zachte gewatteerde binnenvoering. Dankzij elastieken in de hoeken is het mogelijk om op uw MacBook Air te werken terwijl deze in de case zit. U sluit de case eenvoudig met de solide ritssluiting zodat er niets met uw MacBook kan gebeuren als deze niet wordt gebruikt.

Devices Apple MacBook Air 11 inch

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €79.99

Free Shipping

Twelve South BookBook MacBook Air 11" Rutledge

Twelve South ontwikkelde een geheel nieuwe techniek voor het aanbrengen van meerdere lagen van kleur, dan voorzichtig verwijderen van geselecteerde elementen, waarna prachtige kleuren en patronen te voorschijn komen. Elke BookBook Rutledge MacBook hoes toont een iets andere afwerking door bijvoorbeeld de natuurlijke nerf van het leer zelf.

De Macbook Rutledge BookBook is gemaakt om zowel tijdens het gebruik van uw MacBook als tijdens het wegleggen van uw MacBook gebruikt te worden, uw MacBook wordt dus altijd beschermd tegen krassen. Twelve South is bekend geworden met dit unieke product en is de beste producent op de markt voor mensen die op zoek zijn naar dit unieke vintage boek ontwerp.


- Beschermcase voor uw MacBook Air 11" in de vorm van een oud boek
- Unieke vintage look
- Een hardback-cover van hoogwaardig leder
- Zacht gewatteerde binnenvoering
- Optimale bescherming
- MacBook te gebruiken in de case

Dimensie:
31,2 cm x 21,1 cm x 3,2 cm

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:

MacBook Air 11"

SKU SBA645
Product SKU 12-1320
EAN 0851522002900
Devices Apple MacBook Air 11 inch
Brand Twelve South
Color Brown
Material Real leather
Inch size 11 inch