Twelve South HoverBar 3 verstelbare arm iPad 2/3/4, Air 1/2, Pro 9.7 Mini

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€79.99

Met de nieuwe versie 3 Twelve South verstelbare HoverBar kunt u uw iPad 2 / 3 / 4 of iPad Air of iPad Mini gebruiken om uw tweets, aandelen of het weerbericht te bekijken of FaceTimen terwijl u uw Mac gebruikt voor het typen van een e-mail, het maken van een document of het bewerken van een video. Via verschillende apps waaronder Air Display kunt u de iPad uitbreiden als tweede scherm voor uw Mac en vensters naar uw iPad verslepen. Via de meegeleverde kabelclips is het mogelijk op een nette manier een dockconnector-kabel aan te sluiten om zo de iPad te synchroniseren en op te kunnen laden. De iPad is in de HoverBar iPad standaard 360 graden draaibaar en ook te kantelen in elke gewenste positie. De klem is op oppervlakten te bevestigen tot een dikte van zo'n 2,5 centimeter. De Twelve South iPad (Air / Mini) Hoverbar is voorzien van rubber zodat deze zowel de iPad, iMac of oppervlakte niet kan beschadigen. Daarnaast wordt er een gratis sidekick standaard bijgeleverd als bonus.


Dit is de nieuwe versie HoverBar die geschikt is voor zowel iPad 2/3/4 als iPad Mini/Air.

Devices Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4, Apple iPad Air 1, Apple iPad Air 2, Apple iPad Mini 1, Apple iPad Mini 2 (Retina), Apple iPad Mini 3, Apple iPad Pro 9.7
€79.99
Free Shipping

Twelve South HoverBar 3- Verstelbare houder voor iPad 2 / 3 / 4 & Air 1/2 & Pro 9.7 & Mini (12-1310)

De nieuwe Twelve South iPad HoverBar 3 is een verstelbare houder voor de iPad (Air of Mini), die u bevestigt aan uw iMac, Apple Display of op een hard oppervlak. Met uw iOS-apparaat op ooghoogte wordt het gebruiksgemak flink verhoogd, of u nu wilt multitasken, lezen of koken.

Belangrijkste kenmerken van deze verstelbare Twelve South Hoverbar 3 iPad houder

Zwevende iPad:
Zodra u de iPad HoverBar aan uw iMac of Apple Display vastmaakt, brengt u uw iPad tot grote hoogte. Uw iOS-apparaat hangt nu direct naast uw beeldscherm. Terwijl u op uw Mac werkt, heeft u intussen al uw favoriete apps op de iPad binnen handbereik. Het was nog nooit zo eenvoudig om te multitasken.

Eindeloze mogelijkheden:
De Twelve South HoverBar 3 maakt een gouden koppel van uw iMac en iPad . Maar ook in de keuken komt de verstelbare houder goed van pas. Tijdens het kokkerellen leest u direct de recepten op uw iPad af. En zodra u de houder aan de rand van uw bureau bevestigt, werkt hij als handige leeshulp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Enorme bewegingsvrijheid:
U kunt de robuuste klem van de HoverBar 3 bevestigen aan elk oppervlak van zo’n 2,5 centimeter dik. En de arm van de houder is zo flexibel dat u de iPad altijd in de gewenste kijkhoek kunt zetten. Tot slot houden de meegeleverde kabelclips uw Dockconnector-naar-USB-kabel tijdens het opladen op zijn plek. Zo blijft uw bureau wel héél netjes.

Daarnaast wordt er een gratis sidekick standaard bijgeleverd als bonus. Deze kan worden gebruikt om uw iPad als fotolijstje te gebruiken.

SKU SBA639
Product SKU 12-1310
EAN 0851522002818
Devices Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4, Apple iPad Air 1, Apple iPad Air 2, Apple iPad Mini 1, Apple iPad Mini 2 (Retina), Apple iPad Mini 3, Apple iPad Pro 9.7
Brand Twelve South
Color Black
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size N/A
Find your connection No