Twelve South SurfacePad iPad Mini 1/2/3 Wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €50.39

Free Shipping

De witte Twelve South SurfacePad Apple iPad Mini brengt bescherming naar een hoger niveau. Zo is de Apple iPad Mini met de witte ultradunne SurfacePad van Twelve South  beschermd tegen vallen, krassen en stoten. De witte SurfacePad iPad Mini case is vervaardigd uit hoogwaardig duurzaam Napa-leer en is slechts een tiende van een inch dik. Hierdoor is de Twelve South SurfacePad wit flinterdun en neemt u de case gemakkelijk overal mee naartoe. De witte SurfacePad is daarnaast voorzien van een ingebouwde standaard. Hierdoor kunt u comfortabel kijken naar een film of voert u eenvoudig een FaceTime-gesprek met uw vrienden. Alle knoppen en poorten blijven toegankelijk, zodat u niets aan functionaliteit hoeft te missen. Met de witte Twelve South SurfacePad voor de Apple iPad Mini bent u verzekerd van stijlvolle bescherming.

Devices Apple iPad Mini 1 (2012), Apple iPad Mini 2 (2013), Apple iPad Mini 3 (2014)

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €50.39

Free Shipping

Twelve South SurfacePad iPad Mini wit

De stijlvolle, ultraslanke witte Twelve South SurfacePad beschermt uw iPad Mini bij alledaags gebruik. Krasjes en vuil op uw mooie tablet worden zo voorkomen!

De SurfacePad is voorzien van een auto shut down functie, sluit u de SurfacePad case, dan wordt de iPad Mini ook in de slaapstand gezet. 

De Twelve South SurfacePad behoudt het mooie design van de iPad Mini en voegt nauwelijks dikte toe, daarnaast is hij zeer licht en blijft uw gehele iPad Mini volledig bruikbaar. De ingebouwde standaard zorgt ervoor dat u handsfree en comfortabel bijv. naar video's kunt kijken.

Het prachtige lederen materiaal ziet er zeer luxe uit en voelt prettig aan. De witte SurfacePad sluit perfect aan en is verkrijgbaar in 3 verschillende, mooie kleuren.

De witte Twelve South SurfacePad iPad Mini is makkelijk aan te brengen en te verwijderen (zonder resten) en zit vast aan de iPad Mini door middel van een kleefrand.

Kenmerken van de Twelve South SurfacePad iPad Mini
- Lichtgewicht
- Ultraslank
- Ingebouwde standaard
- Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar
- iPhone blijft zichtbaar
- Prachtig leder
- Stijlvol
- Voelt prettig aan
- Perfecte pasvorm
- Beschermt bij alledaags gebruik
- Geschikt voor de iPad Mini; iPad Mini met Retina scherm

In de verpakking
- Twelve South SurfacePad iPad Mini wit

SKU SBA623
Product SKU 12-1325
EAN 0851522002955
Kind of case / bag Folio case
Devices Apple iPad Mini 1 (2012), Apple iPad Mini 2 (2013), Apple iPad Mini 3 (2014)
Brand Twelve South
Color White
Material Leather