ZAGGkeys Folio AZERTY Backlit KeyBoard iPad Air 2 Black

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
AZERTY
€89.95
Free Shipping

Met de slanke ZAGGkeys iPad Air 2 Folio case zorg je ervoor dat je ook op je iPad zeer comfortabel en nauwkeurig kunt werken! Via een Bluetooth verbinding maak je verbinding met je iPad Air 2 en het toetsenbord. De toetsen staan los van elkaar wat voorkomt dat je typfouten maakt. De inkijkhoek kun je net zoals bij een echte laptop in verschillende standen zetten zodat je altijd goed zicht hebt op je scherm.LET OP: AZERTY indeling

Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd)
€89.95
Free Shipping

ZAGG ZAGGkeys Folio AZERTY Backlit KeyBoard iPad Air 2 Black

Met de slanke ZAGGkeys iPad Air 2 Folio case zorg je ervoor dat je ook op je iPad zeer comfortabel en nauwkeurig kunt werken! Via een Bluetooth verbinding maak je verbinding met je iPad Air 2 en het toetsenbord. De toetsen staan los van elkaar wat voorkomt dat je typfouten maakt. Zo werk je een stuk sneller dan wanneer je op het scherm van je iPad Air 2 typt. De inkijkhoek kun je net zoals bij een echte laptop in verschillende standen zetten zodat je altijd goed zicht hebt op je scherm.

Ingebouwde accu

Naast een toetsenbord heeft de hoes ook beschermende kwaliteiten!
De hoes is stevig en sluit perfect aan, zodat de iPad Air 2stevig in de hoes blijft zitten. Zo is je iPad Air 2 beschermd tegen krassen, stoten en vuil en om de iPad met toetsenbord te vervoeren kun je de hoes sluiten en in je tas steken!

De slanke ZAGGkeys iPad Air toetsenbord hoes beschikt over een ingebouwde accu die met de meegeleverde USB kabel op te laden is. De case met opgeladen accu is maandenlang te gebruiken.

Kenmerken
- Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil
- Toetsen staan los van elkaar
- Gemakkelijk te sluiten en vervoeren
- Speciale functietoetsen
- Slank en strak design
- Sluit perfect aan
- Ingebouwde accu
- Heroplaadbaar met meegleverde USB-kabel
- Lange accu duur

In Verpakking
- Micro USB laadkabel
- Handleiding

SKU SBD494
Product SKU ID6ZFK-BBF
EAN 0848467030662
Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd)
Brand Zagg
Color Black
Keyboard layout AZERTY