ZAGG Rugged Bluetooth Keyboard Case AZERTY iPad Air 1 / 2 / Pro 9.7 zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €84.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping


De ZAGG Rugged Bluetooth Keyboard Case AZERTY iPad Air 1 / 2 / Pro 9.7 zwart voorziet jouw apparaat van valbescherming tot een aanzienlijke hoogte. Deze case beschermt niet alleen maar heeft ook een toetsenbord. Dit toetsenbord heeft verlichte toetsen voor een comfortabele typervaring, zelfs in het donker. Koppel het toetsenbord aan jouw apparaat via draadloze Bluetooth en pas de kijkhoeken aan met het ingebouwde magnetische scharnier.


- Vier verschillende modi voor maximaal gebruiksgemak
- Verlicht toetsenbord
- Longlife batterijDevices Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)

Regular Price: €84.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping

ZAGG Rugged Bluetooth Toetsenbord Case AZERTY voor iPad Air 1 / 2 / Pro 9.7 zwart

De Zagg Rugged Bluetooth Keyboard is een stijlvolle book beschermhoes met een ingebouwd keyboard. Wat dit product zo bijzonder maakt zijn de verlichte toetsen van het keyboard met verwisselbare kleuren. Zelfs met weinig licht weet jij met deze case de juiste toets te vinden. Dit Bluetooth keyboard geeft jou 30% meer ruimte om te typen dan de meeste andere Bluetooth toetsenborden. 

Multifunctionele iPad Bookcase

De Rugged keyboard case kan je in vier verschillende modi gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. In de videomodus zal het ingebouwde standaard van de iPad ervoor zorgen dat jij de perfecte kijkhoek hebt voor het bekijken van video's. In de casemodus is je iPad onderweg beschermd tegen krassen en deuken. De toetsenbordmodus helpt de typefficiëntie te verbeteren door een groot typegebied gelijk aan een laptop met achtergrondverlichting te bieden. Ten slotte gebruikt de vrijstaande toetsenbordmodus het draadloze Bluetooth-ontwerp om je te laten typen terwijl het toetsenbord fysiek is losgekoppeld van jouw iPad. Net als de hoes bevat het toetsenbord een ingebouwde standaard. De hoes heeft ook een houder voor de Apple Pencil.

iPad toetsenbord met langdurige accu

De Rugged keyboard case heeft een batterij met een levensduur van maximaal twee jaar bij gebruik van een uur per dag. De accustatus kun je beheren en controleren met behulp van de geïntegreerde mophie Power-app. Zo weet je altijd of je nog kunt door typen of het toetsenbord even aan de oplader moet leggen. Andere functies zijn onder meer een magnetisch scharnier dat helpt om het toetsenbord aan de case te bevestigen. Je kunt maximaal drie apparaten met het toetsenbord synchroniseren. Wanneer nodig is er dus de mogelijkheid om tussen de apparaten te schakelen. Er wordt een micro-USB-kabel meegeleverd om op te laden.

SKU SBV565
Product SKU 103101767
EAN 0848467075137
Kind of case / bag Extreme bescherming, Folio case, With holder
Devices Apple iPad Air (2013 / 1st), Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
Brand Mophie
Color Black
Keyboard layout AZERTY