BeHello Universal LED Sportsarmband L Black

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €14.99

Aanbieding prijs €4.99

De BeHello Universal LED Sportsarmband L is ideaal voor de hardlopers onder ons. De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je zelfs s' avonds goed zichtbaar bent. Wel zo veilig!


- Waterdicht
- Ingebouwde verlichting
- Bevestiging via klitterband
- Ruimte om een sleutel op te bergen

Regular Price: €14.99

Aanbieding prijs €4.99

BeHello Universal LED Sportsarmband L Black

Gemak
Om je smartphone mee te nemen tijdens het hardlopen is een hardloop armband een perfecte oplossing. De sport armband draag je om de bovenarm, dit geeft je tevens de mogelijkheid om het scherm van je toestel te gebruiken of bijvoorbeeld het volume te regelen. Tijdens je workout zit je toestel niet in de weg en doordat de sportband goed om de arm zit zal hij ook niet bewegen of hobbelen. Aan de voorzijde van de Behello sportband bevindt zich een volledig transparant venster. Dit biedt je de mogelijkheid het scherm van je toestel goed te kunnen bekijken. Een groot voordeel is dat je de telefoon volledig kunt bedienen en altijd bereikbaar bent!

Super comfortabele sportarmband
De sportband is gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal. Dit materiaal is ademend en heeft een hoog draagcomfort. De band schuurt niet en zakt niet af tijdens de workout. Veel sportbanden hebben vervelende naden aan de binnenzijde die gaan schuren tijdens het hardlopen, de sportbanden van Behello sportband zijn zo ontworpen dat deze niet schuren op de huid. Na enkele minuten merk je niet eens dat je een sportarmband om hebt!

Een extra optie bij de sportband van Behello sportband is vooral interessant voor gebruikers van een hoofdtelefoon. Op de Behello sportband is een speciale flap voorzien van klittenband, deze geeft je de mogelijkheid om het overtollige snoer van je hoofdtelefoon weg te werken op de sportband.

Bescherming
Tijdens het hardlopen zit je toestel stevig in de Behello sportband sport armband. Doordat het scherm van je smartphone tijdens het dragen tegen het transparante venster van de Behello sportband zit zal deze niet uit de hoes glijden. Hij blijft perfect op zijn plek zitten. Doordat de sportband van stevig en zacht neopreen is gemaakt zal je toestel tijdens je workout ook niet beschadigen.

SKU SBU738
Product SKU BEHGAD00001
EAN 8719075552001
Brand Be Hello
Color Black