Apple Watch bandjes

Apple Watch bandjes bij SB Supply

Bekijk ons uitgebreide assortiment Apple Watch bandjes. Je vindt altijd wel een geschikte Apple Watch strap bij SB Supply! Op zoek naar een leren bandje? Kies dan uit merken zoals Apple origineel, dbramante1928 en Nomad. Ligt je voorkeur bij een stalen bandje? Kies dan uit de nieuwe collectie van Laut, met Apple watch bands in grijs, zilver, goud of rose.

Bekijk ook: 38 mm | 40 mm (Apple Watch 4) | Apple Watch 42 mm | 44 mm (Apple Watch 4) | leren bandjes

Sale
Items 1 to 32 of 109 total

Onze Apple Watch bandjes 

Soms wil je de Apple Watch tijdens het sporten omdoen en soms tijdens een chique diner. Maar niet ieder bandje past bij elke gelegenheid. Wij hebben onze selectie aan bandjes verzameld zodat jij voor elke gelegenheid het passende bandje hebt.

Sportief

De Apple Watch is ideaal te gebruiken in combinatie met een rubberen bandje. Tijdens het sporten kun je al je gegevens bijhouden en jouw Apple Watch dus als fitness-tracker gebruiken. Rubberen bandjes zijn eenvoudig te reinigen en ook nog eens kunnen tegen zweet.

Casual

Het liefst zou je de Apple Watch op elk moment van de dag om willen hebben. Met het juiste bandje kan dat! De designs van de Dbramante1928 bandjes zijn voor elke dag geschikt en dit merk overtuigt ons met hoogwaardige bandjes met een goede leren kwaliteit.

Elegant

Een Apple Watch kan met het jusite bandje even elegant zijn als een klassiek horloge. Wij vinden vooral de bandjes van Case-Mate geschikt voor een elegante gelegenheid. Natuurlijk kan dit bandje ook elke dag gedragen worden - het hangt er maar net van af wat jouw persoonlijke stijl is.